Uutisarkisto

23.7.2018

Tampereen yliopiston ja Imperial College Londonin tutkijat löysivät mekanismin, joka välittää soluissa niin sanottuja mekaanisia signaaleja.

23.7.2018

Lääketutkimuksessa testattiin kolesterolilääke atorvastatiinin vaikutusta eturauhassyöpään lumelääkitykseen verrattuna.

9.7.2018

Tampereen yliopistossa kehitettiin yhteistyössä Karoliinisen instituutin kanssa uusia vasta-aineita enterovirusinfektioiden tunnistamiseksi.

5.7.2018

Tutkimuksen mukaan vauvan tarkkaavaisuus ihmiskasvoja kohtaan on yhteydessä siihen, miten empaattiset piirteet kehittyvät myöhemmin lapsuusiässä.

15.6.2018

Jo kahden viikon altistus voi parantaa kaupungissa asuvan ihmisen mikrobiston monimuotoisuutta

4.6.2018

Työterveyshuollon sairaanhoidon palveluiden runsas käyttö liittyy tuki- ja liikuntaelinsairauksiin ja mielenterveyden häiriöihin