Arvon avoimet ovet

Ravintola Arvo, Arvo-rakennus, Lääkärinkatu 1

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto

Tervetuloa tutustumaan uuteen Arvoon!

Arvon avoimet ovet yhteistyökumppaneille, naapureille sekä yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Kahvitarjoilu klo 14 alkaen ravintola Arvossa. Esittelykierrokset lähtevät ravintolasta n. klo 14.30. Kierrosten vetäjinä toimivat tilapalvelupäällikkö Taina Vimpari (TaY), laboratoriopäällikkö Anja Rovio (TaY) sekä projekti-insinööri Jarmo Mäkelä (A-insinöörit).

Arvon pääsuunnittelija, arkkitehti Matti Mastosalo (Helamaa&Heiskanen) esittelee Arvon arkkitehtuuria sanoin ja kuvin. Esitykset alkavat Keltaisessa salissa (F205) n. klo 14.30 ja 15.15

Opastettujen kierrosten ja luennon sijaan taloon voi tutustua myös omin päin. Esittelypisteet ovat avoinna 14-16.

Esittelypisteet: Taitokeskus (0-kerroksen aula), Opintopalvelut ja IT-helpdesk (E160, 1. krs), lääketieteen lisensiaatin koulutus (F213, 2. krs) sekä Opetuslaboratorio (E225, 2. krs)

Lämpimästi tervetuloa!

Tiina Wesslin, tiina.wesslin@uta.fi