Askelia uuteen Arvonluontiin – webinaari

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Webinaari. Ennakkoilmoittautuminen 24.11.2017 mennessä.

Järjestäjä(t)

Työterveyslaitos

Tule mukaan luomaan uutta ymmärrystä arvonluonnin tavoista osana organisaation tuloksellista toimintaa!

Askelia uuteen Arvonluontiin – webinaari tarjoaa sovellettavaa ja käytännönläheistä tietoa eri toimialojen uusista arvonluonnin tavoista.

Webinaarin yhteydessä julkaistaan Askelia uuteen Arvonluontiin – digitaalinen oppimisalusta.

Webinaari on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista Työterveyslaitoksen koulutuskalenterin kautta pe 24.11.2017 mennessä.

Osallistuaksesi tarvitset tietokoneen internet-yhteydellä ja mielellään kuulokkeet tai kaiuttimet riittävän äänenlaadun varmistamiseksi. Osallistujat saavat linkin webinaariin sähköpostiin viikkoa ennen webinaarin alkua.

Tervetuloa ottamaan kanssamme Askelia uuteen Arvonluontiin!

Askelia uuteen arvonluontiin- webinaarin verkkosivut

Alustava ohjelma

klo 10.00 – 10.10 ”Valmiina – paikoillanne - Hep!”
Johtaja Päivi Husman, Työterveyslaitos

10.10 – 10.30 Alkuverryttely: Mitkä arvot ohjaavat organisaatiosi toimintaa?
Yleisö ja fasilitoija

10.30 – 10.45 Ripeää kävelyä: Mitä tulisi tietää arvoista ja arvonluonnista?
Dosentti Ville-Pekka Sorsa Helsingin yliopisto

10.45 – 11.00 Rentoa hölkkää: Apua arvonluontiin
Head of Culture Pirjo Airaksinen, Superson

11.00 – 11.10 Digiloikkia vai liukastumisvaara? Miten digitalisaatio vaikuttaa sinun työhösi?
Yleisö ja fasilitoija

11.10 – 11.25 Kevyttä hyppelyä: Arvonluonti tiedolla johtamisen näkökulmasta
Kehittämisylilääkäri Päivi Metsäniemi, Terveystalo

11.25 – 11.40 Täyttä ravia: Arvonluonti resurssien johtamisen näkökulmasta
Kehitysjohtaja Jan Segerstam, Empower IM

11.40 – 12.00 Loppukiri
Professori Jan-Erik Johansson, Tampereen yliopisto

eArvonluonti –hanke (2015 – 2017) tutkii ja kehittää digitaalisiin palveluihin liittyvää arvonmuodostusta puhtaan teknologian toimialalla, terveyspalveluissa sekä mediasektorilla.

Hankkeen toteuttavat Tampereen yliopisto/JKK, Työterveyslaitos, Helsingin yliopisto, Aalto yliopisto, VTT, Turun ammattikorkeakoulu sekä Frisky & Anjou. Hankkeen verkkosivut. Lisätietoja hankkeesta JKK:ssa antaa professori Jan-Erik Johanson.

Inka Koskela, inka.koskela@ttl.fi