Avointen innovaatioalustojen digipäivä – Digitalisaation hyödyntäminen innovaatiopalveluissa

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Crazy Town, osoite Rautatienkatu 21, 5. krs, Tampere

Järjestäjä(t)

AIA Tampere-tiimi, Tampereen yliopisto & Pirkanmaan liitto

Avointen innovaatioalustojen yhteisen digipäivän tavoitteena on nostaa keskustelua ja esitellä ratkaisuja digitalisaation hyödyntämisestä alustojen liiketoiminnan tai palvelujen tehokkuuden edistämiseksi. Miten digitalisaatioita voidaan hyödyntää alustan toiminnan tehostamisessa? Miten alustat voivat kerätä dataa, avata sitä ja rakentaa rajapintoja? Miten alustojen yhteistä digistrategiaa voidaan muodostaa?

Alustava ohjelma:

• Avoimen innovaatioalustan tietomallin rakentaminen ja mittaamisen hyödyt
Joonas Kemppainen, New Factory International Oy

• Innovaatioalustojen avoimet rajapinnat
Taina Ketola, Pirkanmaan liitto & Jari-Pekka Voutilainen, Gofore Oy

• API:t tietotuotteina - itsepalveluna käyttöön alle 5 minuutissa
Jarkko Moilanen, APInf Oy

Ilmoittaudu Lyyti-lomakkeella 23.11. mennessä.

Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille.

Tilaisuus järjestetään osana 6Aika Avoimet innovaatioalustat –kärkihankkeen kokonaisuutta Intergroitu alustakehittäminen, jossa Tampereen yliopisto ja Pirkanmaan liitto kehitettävät johtamisen työkaluja innovaatioalustoille (EAKR 2015-2018).

Tervetuloa mukaan!

Nadja Nordling, nadja.nordling@uta.fi, 050 318 7404