Germanistipäivät - Germanistentagung

Päättyy kello

Pinni B-rakennus, luentosali B4113, osoite: Kanslerinrinne 1

Järjestäjä(t)

Saksan kielen ja kulttuurin sekä kääntämisen opiskelijoiden ainekerho Lederhosen

Tilaisuus on saksankielinen ja suomenkielinen.

Lederhosenit - Tampereen yliopiston Saksan kielen ja kulttuurin sekä kääntämisen opiskelijoiden ainekerho - järjestää tämän vuoden Germanistipäivät Tampereella!

Tervetuliaistilaisuudessa kuulemme seuraavat puheenvuorot:
▪ Iida Lyly & Iida Röksä, Lederhosen (5 min)
▪ Dieter Hermann Schmitz, Tampereen yliopisto: "Deutsch in Tampere, Deutsch in Europa" (15 min)
▪ Henrik Oksanen, Tampereen yliopisto: "Deutsch in der internationalen Wissenschaftskommunikation" (15 min)
▪ Tauko (15 min)
▪ Venla Sandgren, Käännösalan asiantuntijat KAJ ry (30 min)
▪ Kirsi Aaltonen-Kiianmies, Suomen saksanopettajat ry & SSYL ry & SUKOL ry (40 min)

Die Lederhosen veranstalten dieses Jahr die Germanistentagung in Tampere! Bei der Begrüßungsveranstaltung hören wir folgende Vorträge:
▪ Iida Lyly & Iida Röksä, Lederhosen (5 Min.)
▪ Dieter Hermann Schmitz, Universität Tampere: „Deutsch in Tampere, Deutsch in Europa” (15 Min.)
▪ Henrik Oksanen, Universität Tampere: „Deutsch in der internationalen Wissenschaftskommunikation” (15 Min.)
▪ Pause (15 Min.)
▪ Venla Sandgren, KAJ ry (30 Min.)
▪ Kirsi Aaltonen-Kiianmies, Suomen saksanopettajat ry & SSYL ry & SUKOL ry (40 Min.)

Iida Röksä, roksa.iida.s@student.uta.fi
puh. 050 5186192