Hallintotieteilijäpäivä

Päättyy kello

TOAS, Linna ja Klubi57

Järjestäjä(t)

Staabi ry (TaY), Hallinnoijat ry (Vaasan yliopisto) ja Remburssi ry (Lapin yliopisto)

Tampereen yliopiston hallintotieteiden ainejärjestö Staabi ry, Vaasan yliopiston hallintotieteiden ainejärjestö Hallinnoijat ry ja Lapin yliopiston johtamisen, hallintotieteiden, soveltavan psykologian sekä julkisoikeuden opiskelijoiden ainejärjestö Remburssi ry kokoontuvat Tampereelle perjantaina 7. huhtikuuta valtakunnallisen hallintotieteilijäpäivän äärelle.

Päivä on jaettu kahteen osaan: päivä- ja iltaohjelmaan. Aamu alkaa klo 10 järjestöjen esittäytymisellä ja aamupalalla. Päiväohjelma jatkuu aina iltapäiväneljään saakka keskittyen työelämäaiheisiin kysymyksiin luentojen ja alumnipaneelin muodossa. Illalla vedetään haalarit jalkaan ja tutustutaan uusiin ystäviimme eri puolelta Suomea sitsipöydän ääressä.

Päivätapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen yhteiskunta-alan korkeakoulutettujen ja Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan kanssa.

Tapahtuman tarkempi ohjelma ja lisätiedot Facebookissa