Kokemuksia Euroopasta – Hyviä käytäntöjä yksin tulleiden alaikäisten arjen tukemiseen

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Tampereen yliopiston päärakennuksen luentosali A1

Järjestäjä(t)

JKK/Trust

Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun TRUST-kärkihanke (Yksin tulleiden lasten ja nuorten ylikulttuurisen kuulumisen tukeminen) järjestää seminaarin, jossa tarkastellaan erityisesti hyviä käytäntöjä yksin tulleiden alaikäisten turvapaikkanuorten ja -lasten arjen tukemiseen. Yksin maahan tulleet turvapaikanhakijanuoret tarvitsevat pitkäaikaista sosiaalista tukea, hoivaa sekä toimivia ratkaisuja asumiseen ja koulutukseen.

Kokemuksia Euroopasta -seminaarissa kuullaan puheenvuoroja Saksasta, Ruotsista ja Suomesta.

Puheenvuoroissa tarkastellaan näiden lasten ja nuorten elämää Euroopassa. Lisäksi seminaarissa esitellään TRUST-hankkeen kenttätyön tulosten kautta nuorten omia kokemuksia ja pohditaan, miten tätä kokemusperäistä tietoa voidaan siirtää päätöksenteon tueksi.

Tilaisuus on maksuton. Pyydämme ilmoittautumaan 17.11.2017 mennessä e-lomakkeella.

Huomioithan, että Tampereen yliopistolla on hyvin rajallisesti pysäköintipaikkoja. Lisätietoa pysäköinnistä löytyy täältä.

Tietoja seminaarista TRUST-projektin sivuilla

TRUST-projektin tutkimusapulainen Jaakko Tuominen, 050 509 9129