Laskiaisgaala 2018

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto ja Tampereen yliopiston Tukisäätiö

Sano se sävelin - teatterimusiikin timantteja Tampereelta

Laskiaisgaalassa lähdetään aikamatkalle teatterin ja musiikin kiehtovaan maailmaan. Konsertissa kuullaan otteita tamperelaisten teattereiden menneistä, nykyisistä ja tulevista musiikkiteatteriesityksistä. Iki-ihanat musikaalisävelmät ja uuden musiikkiteatterin parhaat herkut ovat teille valmistaneet Tampereen yliopiston näyttelijäopiskelijat säveltäjä-kapellimestari Eeva Kontun johdolla.

Konsertin jälkeen nautitaan illallinen Juhlasalin aulassa. Laskiaisgaalan jatkot tanssitaan Alakuppilassa Son Moro -orkesterin tahdissa.

Kutsuvieraat ovat saaneet sähköpostiinsa kutsun, jossa on henkilökohtainen ilmoittautumislinkki.

Laskiaisgaalaan voi ostaa illalliskortteja ja näin tukea Tampereen yliopiston nuorten tutkijoiden työtä. Illalliskortin hinta on 220 euroa, ja se sisältää gaalan ohjelman ja illallisen juomineen.

Ohjelma ja illalliskorttien tilaaminen:

Laskiaisgaalan pukukoodi on smokki, tumma puku tai teeman mukainen asu.

Lämpimästi tervetuloa!

Kristiina Tuokko, kristiina.tuokko@uta.fi, 050 345 1051