LUMATE-keskuksen tiedepysäkki: Ihmisen anatomia

Tampereen teknillinen lukio, Hepolammenkatu 10

Järjestäjä(t)

LUMATE-keskus Tampere

Tervetuloa tutustumaan ihmeelliseen ihmiskehoon erilaisten pienten tiedeaktiviteettien parissa!

Kevään toisella tiedepysäkillä on aiheena ihmisen anatomia. Tiedepysäkki on suunnattu tällä kertaa erityisesti alakouluikäisille lapsille perheineen.

Kevään muita aiheita ovat mm. pelit ja taktiikka, avaruus sekä keittiökemia. Tarkemmat aikataulut ja aiheet.

Tampereen LUMATE-keskuksen tiedepysäkit ovat avoimia ja maksuttomia tiedetyöpajoja kaikille ala- ja yläkouluikäisille. Tiedepysäkeillä on useita erillisiä pieniä työpajoja, joiden kiertämiseen kuluu noin tunti. Paikalle voi tulla yksin, kaverin tai vanhempien kanssa mihin aikaan tahansa aukioloajan puitteissa. Nuorimmilla osallistujilla on hyvä olla huoltaja tai esim. vanhempi sisarus mukanaan, sillä työpajoissa kierretään itsenäisesti, vaikka ohjaajien opastuksella.

Tiedepysäkit järjestetään Tampereen teknillisessä lukiossa joka toinen maanantai klo 17:30-19. Tiedepysäkkiä ohjaavat LUMATE-keskuksen osaavat ja innostavat ohjaajat. Ei erillistä ilmoittautumista.

LUMATE-keskus

Koordinaattori Laura Salkonen, 050 4479 335