Robocup-kilpailutapahtuma

Päätalon pääaula, Kalevantie 4

Järjestäjä(t)

Innokas-verkosto ja Tampereen yliopisto/Laskennallinen ajattelu -hanke

Innokas-verkosto ja Tampereen yliopisto järjestävät yhteistyössä leikkimielisen ROBOCUP-tapahtuman. Kutsumme tapahtumaan Tampereen ja lähikuntien opettajat oppilaineen sekä opettajaksi opiskelevat!

Tapahtumassa on robottien ja Innokas-kisalajien esittelypisteitä, toiminnallisista robottien ohjelmointipisteitä sekä leikkimielisiä robottikilpailuita (klo 12-14).

Kilpailussa Tampereen ja ympäristökuntien koulujen oppilaat voivat osallistua leikkimielisiin robottiohjelmoinnin kilpailulajeihin (esim. roboformula viivaseuraajalla tai sumorobotti). Lisäksi tapahtumassa esitellään Innokas2017 Robotiikkaturnauksen kilpailulajeja.

ROBOCUP-tapahtuman esite (pdf)

Tapahtuma on ilmainen, mutta pyydämme osallistujia ja kisailijoita ilmoittautumaan ennakkoon sähköisen lomakkeen kautta (viim. 20.2.).

Lisätietoja

Innokas-verkosto: Juha Kokkonen, Teknisen työn opettaja, Innokas-verkoston aluekoordinaattori, Pohjois-Hervannan koulu: juha.kokkonen@tampere.fi, 040 567 7327
Tampereen yliopisto: Stina Boedeker, hankeasiantuntija, Tutkimuspalvelut, Laskennallinen ajattelu -hanke
stina.boedeker@uta.fi, 040 865 9520