Alkaa

Luentosali 6017, Linna-rakennus, osoite: Kalevantie 5

Järjestäjä(t)

SOC/TAPRI

Professori Rachid Tlemçani alustaa aiheesta "State-building, Economic Growth and Democratization in Africa: The question of a new alternative"

Alger’n yliopiston kansainvälisten suhteiden professori Rachid Tlemçani on valittu Uppsalassa vuoden 2017 Claude Ake vierailevaksi professoriksi, joka on niin Pohjoismaisen Afrikkainstituutin kuin Uppsalan yliopiston rauhan ja konfliktin tutkimuslaitoksen yhteinen vuosittain vaihtuva oppituoli.

Uppsalassa professori Rachid Tlemçanin tutkimus keskittyy erityisesti jatkuvan köyhyyden ja eliitin välisiin suhteisiin. Enemmän hänen tutkimustyöstään Uppsalassa:

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan niin Afrikan tulevaisuudesta kuin sen poliittisista vaikeuksista tänään.

Tuomo Melasuo, tuomo.melasuo@uta.fi