Tampere3 etsii uusia yhteistyömalleja yrittäjäjärjestöjen ja yritysten kanssa

TAMK, Kuntokatu 3, C-siipi

Järjestäjä(t)

Tampere3

Tampere3 ja yrittäjäjärjestöt etsivät uusia yhteistyön muotoja yhdessä yritysten kanssa tiistaina 11.10. TAMKin Y-kampuksella. Yrittäjyys on näkyvä osa tamperelaista korkeakoulutusta jo nyt, mutta uusia muotoja yhteistyölle rakennetaan opetukseen ja tutkimukseen Tampere3-prosessissa. Y-kampus tarjoaa yrittäjyysopintoja, valmennuksia ja tukea yrittäjyyteen kolmella kampuksella: Kaupissa, Hervannassa TTY:llä ja keskustakampuksella TaY:lla.

Mukana keskustelemassa ovat toimitusjohtajat Jyri Häkämies (Elinkeinoelämän keskusliitto), Leena Mörttinen (Perheyritysten liitto), Mikael Pentikäinen (Suomen Yrittäjät) ja Risto EJ Penttilä (Keskuskauppakamari) sekä pirkanmaalaisia yritysjohtajia.

Yrittäjyysiltapäivän aikataulu
•    13.30 - 13.45     Tampere3 – Yrittäjyys tarjolla jokaiselle, hankejohtaja Päivi Myllykangas
•    13.45 - 14.15     Y-kampus yrittäjyyden ja innovaatioiden boostaajana: case-puheenvuorot
yrittäjäalumni Pekka Äijälä, eTasku (alumniyritys) etasku.fi
Sini Mäkeläinen, Regio (opiskelijaosuuskunta) regio.fi
tutkija Matti Järveläinen (Collo-hanke)
•    14.15 - 14.35    Kommenttipuheenvuorot yrittäjäjärjestöiltä
toimitusjohtaja Jyri Häkämies, Elinkeinoelämän keskusliitto
toimitusjohtaja Leena Mörttinen, Perheyritysten liitto
toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjät
toimitusjohtaja Risto E. J. Penttilä, Keskuskauppakamari

Y-kampus: Tulevaisuuden yrittäjien, tutkimustulosten ja työelämän talenttien kohtauspaikka tamperelaisilla korkeakoulukampuksilla.

Tampere3-hankkeen viestintäpäällikkö Eeva Kiiskinen, 040 558 0103