Terveisiä Acehista! valokuvanäyttelyn avajaiset

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

EDUsta Galleria, Virta-rakennuksen 1. kerroksen aulatila, Åkerlundinkatu 5.

Järjestäjä(t)

Kasvatustieteiden yksikkö

Indonesia-näyttely

TERVEISIÄ ACEHISTA!

Kasvatustieteiden yksikkö on toteuttanut joulukuusta 2015 alkaen koulutusvientinä opettajankoulutuksen maisteriohjelmaa Acehissa Indonesiassa. Ohjelma on tuonut mukanaan monenlaisia uusia kokemuksia: matkoja maailman toiselle puolelle, kohtaamisia kulttuurien välillä, opetus- ja oppimiskokemuksia intensiiviviikkojen ja etäyhteyksien muodossa.

Hanke on ylittänyt jo puolivälin rajapyykin ja opinnoissa keskitytään tällä hetkellä gradun tekemiseen. Odotamme opiskelijoita saapuvaksi Suomeen kevättalvella 2017 kuukauden pituiselle intensiivijaksolle. Tässä vaiheessa syksyä on mielenkiintoista kurkata, millaisia hetkiä hankkeeseen on mahtunut. Olemme koostaneet pitkin matkaa napatuista kuvista näyttelyn Virta-rakennuksen EDUsta Galleriaan.

Näyttelyn avajaiset pidetään keskiviikkona 26.10. klo 12.30 Virta-rakennuksen 1. kerroksen aulatilassa.

Näyttely on avoinna 26.10-5.12.2016

Lisätiedot: