Tietoiskuja avoimesta tieteestä kansainvälisellä Open Access -viikolla

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Arvo-rakennus, kirjaston opetusluokka Mauri B109 (Lääkärinkatu 1)

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopiston kirjasto.

Herättivätkö Suomen Akatemian haun vaatimukset julkaisemisen avoimuudesta ja tutkimusdatan avaamisesta kysymyksiä? Tämä on todennäköisesti vasta alkusoittoa vaatimukselle tieteen avoimuudesta, joten varaudu tulevaan. Tule kuulemaan lyhyitä tietoiskuja avoimesta tieteestä ja jakamaan omia kokemuksiasi näistä aiheista:

•  Tutkimusdatan kanssa avoimesti
  •  Tampere University Press (TUP) ja Open Access -kirjojen kustantaminen
  •  Rinnakkaistallentaminen
  •  Avoimet julkaisut julkaisutiedonkeruussa ja TamPub -julkaisuarkisto
  •  Tutkimuksen näkyvyyttä ja vaikuttavuutta

Tilaisuuteen toivotaan ilmoittautumista sekä kysymyksiä, jotka voi lähettää ilmoittaumislomakkeella.

Vastaava tilaisuus järjestetään keskustakampuksella Linnassa to 27.10.2016, kirjaston opetusluokka Elina 3022 (Kalevantie 5

Suomenkielinen tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!

Lisätietoja

Lisätiedot Outi Viitasalo-Ruusukallio, outi.viitasalo@staff.uta.fi, 040 190 4274