Tutkijoiden yö

Päättyy
Päättyy kello
Paikka

Yliopistojen kampukset, Museokeskus Vapriikki, Lastenkulttuurikeskus Rulla, Yo-talo

Tutkijoiden yö

Euroopan laajuinen tiedetapahtuma Tutkijoiden yö tekee tiedettä ja tutkijoiden työtä tutuksi suurelle yleisölle. Tampereella lapset, nuoret ja aikuiset pääsevät tutustumaan tieteeseen klo 14-22, jolloin Tutkijoiden yön ohjelma levittäytyy ympäri kaupungin keskustaa ja yliopistojen kampuksille.

Tapahtumiin on vapaa pääsy, tervetuloa!

Tutkijoiden yön ohjelma:

Kello 14–18
Tutustu laboratorioon Tampereen teknillisessä yliopistossa
TUTLab, Korkeakoulunkatu 3

Kello 14–16
Lasten yhteiskunnallinen kyselytunti Tampereen yliopistossa
Pinni B -rakennus ls 1100, Kanslerinrinne 1

Kello 15–18
Tietoiskuja ja esittelypisteitä tutkimuksesta Museokeskus Vapriikissa
Alaverstaanraitti 5

Kello 16–20
Työpajoja Lastenkulttuurikeskus Rullassa
Finlaysoninkuja 6

Kello 20–22
Science Slam Yo-talolla
Ylioppilastalo, Kauppakatu 10

Katso tarkempi ohjelma Tutkijoiden yön Tampereen verkkosivulta.

Tutkijoiden yötä voi seurata sosiaalisissa medioissa. Löydät tapahtuman sekä Facebookista että Twitteristä kirjoittamalla hakukenttään ”Tutkijoiden yö”. Voit myös keskustella tapahtumasta somessa käyttämällä hashtagia #tutkijoidenyö2016.

Tutkijoiden yö järjestetään syyskuun viimeisenä perjantaina yhtä aikaa noin 300 kaupungissa ympäri Eurooppaa. Tänä vuonna tapahtumaan voi osallistua myös Tampereella.

Tilaisuus on osa Suomen Tutkijoiden yö -tapahtumaa, jonka järjestämiseen on saatu kaksivuotinen rahoitus Euroopan unionin Horisontti 2020 -ohjelmalta. Suomessa Tutkijoiden yöhön voi osallistua kymmenellä eri paikkakunnalla ja ohjelmasta vastaa 12 yliopistoa ympäri Suomen sekä useita muita toimijoita.

Partnerit

Lisätietoja

TaY:n markkinointikoordinaattori Kyösti Koskela, kyosti.koskela@uta.fi, p. 050 318 6621
TTY:n tapahtumakoordinaattori Kristiina Tattari, kristiina.tattari@tut.fi, p. 050 301 1364