Uutta näkökulmaa yliopistoyhteistyöhön

Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Frami B Auditorio 1 (osoite: Kampusranta, Seinäjoki)

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopiston Seinäjoen yliopistokeskus

Seinäjoen yliopistokeskuksen uudet palvelut esittelyssä.  Millaista yhteistyötä yliopistojen kanssa voi tehdä? Mitä hyötyjä siitä voi saada? Mikä oninnovaatioseteli?

Seinäjoen yliopistokeskuksessa työskentelee monien alojen huippuammattilaisia ja lisäksi heillä on laajoja verkostoja. Nyt on aika ottaa kaikki hyöty irti tutkimusryhmien osaamisesta eteläpohjalaisille yrityksille ja yhteisöille.

TIKKA-hankkeessa haluttiin nostaa yhteistyö uudelle tasolle ja löytää uusia kumppaneita. Miten onnistuttiin? Millaisia ovat yliopiston tuotteistetut asiantuntijapalvelut?

Seminaari on suunnattu yrityksille, kehittäjille, yliopistoväelle. Tule kuulemaan ja keskustelamaan uusista yhteistyön mahdollisuuksista!

OHJELMA

13.00 Seminaarin avaus / projektipäällikkö Pertti Wathen, Seinäjoen yliopistokeskus
13.15 Tutkimuksen ja käytännön yhteistyö / johtaja Teija Lahti-Nuuttila, Tekes
13.45 Innovaatiotoiminnan kehittäminen / HT Jari Kolehmainen, Tampereen yliopisto
14.15 Kahvi
14.35 Tikka - Case – esimerkit
Alajärven Luoma-ahon kylän monitoimikeskus / tutkija Katja Rinne-Koski
Maaseutumatkailun tulevaisuus Kuusiokunnissa / tutkija Hannele Suvanto
Tiedon hyödyntäminen ruoan lisäarvona / toimitusjohtaja Tommi Aho
15.20 TIKKA- asiantuntijapalvelut toimintamalli / FL Heli Kurikka, Tampereen yliopisto
15.50 Kommenttipuheenvuoro / toimitusjohtaja Ulla Koivisto, kehitysyhtiö Fasadi Oy
16.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella 26.11.2016 mennessä.

Tervetuloa!

Projektipäällikkö Pertti Wathen