Venäjän kielen, kulttuurin ja kääntämisen tutkinto-ohjelma esittäytyy

Alkaa
Alkaa kello
Päättyy
Päättyy kello

Pinni B -rakennus, 4. kerros, Kanslerinrinne 1

Järjestäjä(t)

Venäjän kielen, kulttuurin ja kääntämisen tutkinto-ohjelma/LTL

Venäjän kielen, kulttuurin ja kääntämisen tutkinto-ohjelma toivottaa lukioiden venäjän kielen opiskelijat ja sivuaineopiskelusta kiinnostuneet tervetulleiksi tutustumaan yliopiston tiloihin ja  tutkinto-ohjelmaan ja seuraamaan opetusta koko päivän ajan. Paikalle voi tulla klo 9 lähtien oman aikataulunsa mukaisesti. Tutkinto-ohjelman tilat ovat yliopiston pääkampuksella Pinni B-rakennuksessa, jossa myös suurin osa maanantaipäivän opetuksesta pidetään.

Opiskeluun voi tutustua
Päivän aikana voi seurata, kuinka opiskellaan esimerkiksi
•    suullista kielitaitoa (klo 9-10, Pinni B 4032)
•    Venäjän kulttuurihistoriaa (klo 12-14, Linna K 113)
•    kääntämisen teoriaa ja käytäntöä (klo 12-14, Pinni B 4087 Tulkkausstudio)
•    kielioppia (klo 14-15, Pinni B 4117)

Opiskelijoita ja opettajia voi tavat myös oppituntien ulkopuolella ja kysyä mitä tahansa opiskelusta ja opiskelijaelämästä.

Venäjä suomalaisen toimittajan silmin
Opiskeluun tutustumisen lisäksi tarjolla on mielenkiintoista tietoa nyky-Venäjän oloista klo 15-16 salissa PinniB 3107, kun Moskovassa YLEn avustajana työskentelevä Tampereen yliopiston alumni Erkka Mikkonen kertoo työstään. Hänen esitelmänsä otsikko on Patriootteja, hipstereitä ja separatisteja – Ylen Moskovan-toimittajan arkea.

Mitä kaikkea voi sisältyä opintopolkuun ja millaisia työmahdollisuuksia ne avaavat
Päivän lopuksi halukkailla on klo 16 alkaen mahdollisuus osallistua tutkinto-ohjelman opiskelijoille tarkoitettuun HOPS-starttiin, jossa esitellään venäjän maisteriopintojen erikoistumisalat ja jossa syventävän vaiheen opiskelijat ja alumnit kertovat omasta opintopolustaan ja työstään.

Lukiolaisten ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset pyydetään lähettämään osoitteeseen eila.mantysaari@uta.fi

Opintokoordinaattori Sirje Lällä, 050 318 6638