Åkerlundin säätiöltä rahoitusta TaRC-keskukselle

Julkaistu 3.11.2017 - 15:30

Kunnallisneuvos C.V. Åkerlundin säätiö on päättänyt rahoittaa kahta Tampereen yliopiston viestintätieteiden tiedekunnan (COMS) hanketta.

Säätiö myöntää tutkimuspohjaiseen asiantuntija- ja tiedeviestinnän koulutukseen kolmeksi vuodeksi 75 000 euroa vuodessa.

Venäjän ja Kiinan median uusi osaamiskeskus TaRC saa mestarikurssien viikkoa varten kolmena vuotena 46 000 vuodessa.

TaRC-keskuksen perustamisesta päätettiin tänä syksynä. Keskuksen avajaisseminaari pidettiin Tampereen ylipistossa 2. ja 3. marraskuuta.

- Åkerlundin säätiön rahoitus antaa hienon mahdollisuuden uusien ajankohtaisten avausten tekemiseen, toteaa tiedekunnan varadekaani Katja Valaskivi.

- Venäjän ja Kiinan median osaamiskeskus TaRCin avajaisseminaari osoitti eilen ja tänään, että tiedontarve on Suomessa suorastaan huutava. Onnittelut ajan hermolla olemisesta COMSin asiantuntevalle väelle, Valaskivi sanoo.

Kunnallisneuvos C.v. Åkerlundin säätiö

Lue myös: Kiinan ja Venäjän median osaamiskeskus aloittaa Tampereella