Hakuaika kansainvälisiin maisteriohjelmiin alkaa

Julkaistu 27.11.2017 - 12:30

Haku Tampereen yliopiston kansainvälisiin maisteriohjelmiin alkaa. Opinnot käynnistyvät syksyllä 2018, ja tarjolla on 13 kansainvälistä maisteriohjelmaa.

Hakuaika ohjelmiin alkaa perjantaina 1.12.2017 ja päättyy keskiviikkona 17.1.2018.

Kansainvälisten maisteriohjelmien opetuskieli on englanti.

Maisteriohjelmat ja hakuohjeet löytyvät Admissions-sivulta.

Jos sinulla on opinto-oikeus kandidaatti- ja maisteriohjelmaan TaY:ssa mutta haluat vaihtaa johonkin sellaiseen kansainväliseen maisteriohjelmaan joka on eri tutkinto-ohjelmassa, sinunkin pitää hakea opinto-oikeutta kansainväliseen maisteriohjelmaan Admissions-sivujen ohjeita noudattaen.

Kun Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu yhdistyvät 1.1.2019 lukien, Tampereen yliopistossa aloittaneilla opiskelijoilla on aiempaa laajemmat opiskelumahdollisuudet.