Korkeakoulujen yhteishaku käynnissä

Julkaistu 15.3.2017 - 14:00

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteishaun II hakuaika on alkanut keskiviikkona 15.3.2017. Hakuaika jatkuu keskiviikkoon 5.4.2017 klo 15.00 saakka.

Yhteishaun toisena hakuaikana haetaan Tampereen yliopiston tutkinto-ohjelmiin, joissa tarjolla on yhteensä lähes 1400 opiskelupaikkaa ylioppilastutkintotodistuksen ja/tai valintakokeen perusteella valittaville. Osa näistä opiskelupaikoista on varattu ensikertalaisille hakijoille. Lisäksi opiskelijoita valitaan tutkinto-ohjelmiin myös avoimien tai erillisten yliopisto-opintojen perusteella.

Yhteishaussa haetaan myös Tampereen yliopiston suomenkielisiin maisterikoulutuksiin suorittamaan pelkkää ylempää korkeakoulututkintoa. Näihin koulutuksiin voivat hakeutua hakijat, jotka ovat jo suorittaneet alemman korkeakoulututkinnon tai suorittavat sen määräaikaan mennessä.

Hakeminen tutkinto-ohjelmiin ja maisterikoulutuksiin tapahtuu Opintopolku.fi -portaalissa. Korkeakoulujen yhteishaun tulokset julkaistaan 30.6.2017.

Lisätietoja:

Hakuohjeet