Kuinka vähentää ruokahävikkiä? Avoin seminaari to 14.9.

Julkaistu 7.9.2017 - 09:13

Taistelu ruokahävikkiä vastaan  -seminaari Tampereen yliopistossa
torstaina 14.9. klo 15.00 – 17.30
Virta-rakennuksen auditoriossa 109, Åkerlundinkatu 5

Kaikille avoimen seminaarin järjestää Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa toimiva
Wastebusters-tutkimusryhmä. Ryhmän tutkimuksessa ollaan kiinnostuneita erityisesti siitä, millä eri tavoilla kuluttajat pyrkivät aktiivisesti vähentämään ruokahävikkiä.

Seminaarissa eri alojen asiantuntijat keskustelevat uusista ratkaisuista ruokahävikin vähentämiseksi. Myös yleisö voi osallistua keskusteluun.

Tilaisuuden asiantuntijapaneeliin on kutsuttu
Lotta Alhonnoro, väitöskirjatutkija, Vaasan yliopisto
Harri Helin, projektipäällikkö, Ekokumppanit
Sara Korhonen, WeFood-projektikoordinaattori, Kirkon Ulkomaanapu
Juha-Matti Katajajuuri, erikoistutkija, LUKE
Johanna Kohvakka, hankepäällikkö, From Waste to Taste
Marja Kuuteri, toiminnanjohtaja, Pirkanmaan Martat
Lea Rankinen, vastuullisuusjohtaja, SOK.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Mukaan mahtuu 100 ensimmäistä.

Tapahtuman facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/790879917738542/

Lisätietoja:
Projektijohtaja, professori (ma.) Elina Närvänen, 050 318 6016, elina.narvanen@uta.fi

TAMPEREEN YLIOPISTON TIEDOTE 7.9.2017