Lasten akatemiassa luonnontieteilijä Tomi Kumpulainen kertoo ötököiden yöpuuhista

Julkaistu 22.3.2017 - 10:21

Tampereen Lasten akatemia jatkuu lauantaina 1.4. kello 11.00 - 11.45, jolloin Tomi Kumpulainen luennoi lapsille aiheesta Mitä ötökät tekevät öisin. Luento pidetään Tampereen yliopiston päärakennuksen luentosalissa A1, Kalevantie 4.

Filosofian tohtori, museoamanuenssi Tomi Kumpulainen työskentelee Tampereen luonnontieteellisessä museossa. Kumpulaisesta ja hänen työstään kertovaa Luontotohtorin matkassa -sarjaa voi katsoa YouTubessa.

Lasten akatemian tarkoituksena on innostaa lapsia kyselemään, ottamaan selvää ja tutkimaan. Lasten akatemiassa voivat opiskella 7-10-vuotiaat eikä luennoille tarvitse ilmoittautua. Lasten akatemia on suunnattu lapsille, mutta heidän saattajansakin ovat tervetulleita mukaan.

Katso lisää: http://www.uta.fi/lastenakatemia

Lasten akatemian toteuttavat yhteistyössä Tampereen yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen LUMATE-keskus sekä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut ja museopalvelut.

Lisätietoja:
Markkinointikoordinaattori Kyösti Koskela,050 318 6621, kyosti.koskela@uta.fi