Menoa ja meininkiä JKK:n lastenpäivässä

Julkaistu 15.6.2017 - 10:18
JKK Kid's Day
JKK:n lastenpäivässä tutustuttiin myös kampukseen. Kuva: Anna Ojalahti

Johtamiskorkeakoulu järjesti tiedekunnan henkilöstöön kuuluvien kouluikäisille lapsille, lapsenlapsille ja kummilapsille ikimuistoisen päivän Tampereen yliopistolla osana tiedekunnan tyky-toimintaa. Kesälomaa viettäville 1. -6. luokkalaisille lapsille oli tarjolla Tampereen yliopistossa luokanopettajaksi opiskelevien suunnittelemaa ja ohjaamaa toimintaa aikuisten työpäivän ajaksi.

Päivän aikana tutustuttiin yliopiston ympäristöön, rakennuksiin ja tiloihin toiminnallisten tehtävien avulla, sekä askarreltiin ja urheiltiin leikkimielisesti Atalpan tiloissa. Myös teatterityön tutkinto-ohjelman opiskelijat tutustuttivat lapsia draamallisten harjoitusten maailmaan. Ruokailun jälkeen nautittiin Minervassa jätskit ja löhöiltiin Oasiksen rentouttavassa tilassa.

JKK Kid's Day
Päivä alkoi hauskalla tutustumisleikillä, jossa päästiin myös vähän verryttelemään. Kuva: Anna Ojalahti

Positiivista palautetta kerännyt JKK Kids’ Day tarjosi paitsi lapsille mielekästä lomapäivän tekemistä, aikuisille mahdollisuuden tutustuttaa lapsia työympäristöönsä sekä Tay:n luokanopettaja- ja teatterityön opiskelijoille mahdollisuuden harjoitella omaa osaamistaan lasten kanssa. Saadun palautteen perusteella tapahtumalle toivotaan jatkoa myös tuleville lasten lomakausille.

Teksti: Kirsi Hasanen