Näty tuplasi voittonsa

Julkaistu 3.12.2018 - 09:10

Tampereen yliopiston Nätyn ja Coventryn yliopiston Telepresence-projekti sai toisenkin voiton San Franciscon Reimagine Education 2018 -kilpailussa.

Arts and Humanities -sarjan voiton lisäksi Telepresence in Performance Training and the Performing Arts -yhteistyöprojekti voitti myös Hybrid Learning -kategorian. Kaikkiaan Reimagine Education -kisaan osallistui 1184 projektia 39 maasta.

Projektissa tutkitaan etäläsnäoloa esittävien taiteiden koulutuksessa. Coventryn yliopiston ja Nätyn yhteistyö alkoi jo vuonna 2015. Myös hankkeen ensimmäinen osa Coriolanus Online voitti Philadelphiassa joulukuussa 2016 järjestetyn Reimagine Education -kilpailun ensimmäisen palkinnon Arts and Humanities -sarjassa.

Reimagine Education yksi arvostetuimmista korkeakoulu-pedagogian palkinnoista. Palkintoa jakaa Wharton School of The University of Pennsylvania.

Nätyn tutkimus tehdään Tutkivan teatterityön keskuksen (T7) alla.

Projektin sivut

Video projektista Telepresence in Theatre Highlights 2016-18