Nina Hutri-Kähönen Taitokeskuksen toiminnanjohtajaksi

Julkaistu 24.5.2016 - 10:56

Lastentautiopin dosentti ja kliininen opettaja Nina Hutri-Kähönen on valittu Taitokeskuksen toiminnanjohtajaksi. Kaupin kampuksen Arvon uusissa tiloissa toimivan Taitokeskuksen toiminta alkaa elokuussa.

Taitokeskus on simulaatiotila, jossa lääketieteen opiskelijat, terveysalojen opiskelijat ja alalla jo toimivat ammattilaiset voivat harjoitella yksin ja tiimeinä esimerkiksi potilaan elvyttämistä tai haavojen ompelua olosuhteissa, jotka vastaavat ensiavun tai leikkaussalin olosuhteita ja tilanteita.

- Keskusta tulee käyttämään tuhansia ihmisiä vuosittain, Hutri-Kähönen kertoo.

- Tiloja käytetään perusopetukseen ja ammattilaisten jatkokoulutukseen.

Taitokeskusyhteistyössä ovat mukana Tampereen yliopisto, Tampereen ammattikorkeakoulu sekä Tampereen yliopistollinen sairaala.

- Toivon, että Taitokeskuksesta kehittyy monipuolinen ja laaja-alainen koulutuskeskus sekä suomalaiseen että kansainväliseen käyttöön, Hutri-Kähönen sanoo.

Lääketieteen ja hoitoalan opiskelijat ja ammattilaiset harjoittelemaan yhdessä (Lehdistötiedote 2.10.2013)

Lisätietoja:
Toiminnanjohtaja Nina Hutri-Kähönen, 050 318 6288