Professori Arto Haveri sote-uudistuksen asiantuntijaryhmään

Julkaistu 24.1.2018 - 15:59

Professori Arto Haveri (Kuva: Mika Kanerva)
Kunnallispolitiikan professori Arto Haveri (Kuva: Mika Kanerva)

Tampereen yliopiston professori Arto Haveri on nimitetty sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistuksen asiantuntijaryhmään.

Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) asettama työryhmä toimii sote-uudistuksen valmistelun ja toimeenpanon tukena, ja sen toimikausi kestää huhtikuun puoliväliin 2019.

Arto Haveri toimii ennestään asiantuntijajäsenenä parlametaarisissa, varsinaisilta jäseniltään kansanedustajista koostuvissa maakuntauudistuksen seurantaryhmässä ja Tulevaisuuden kunta -hankkeen parlamentaarisessa työryhmässä.

Hallintotieteiden tohtori Arto Haveri on kunnallispolitiikan professori (kunta- ja aluejohtaminen) Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa. Hän toimii myös julkishallinnon johtajille suunnatun Public EMBAn ohjelmajohtajana.

Arto Haverin esittely
(Executive MBA Tampere -sivut)