Professori Päivi Åstedt-Kurki sote-uudistuksen asiantuntijaryhmään

Julkaistu 19.1.2016 - 16:36

Tampereen yliopiston hoitotieteen professori Päivi Åstedt-Kurki on valittu sosiaali- ja terveydenhuollon asiantuntijaryhmään, joka toimii sote-uudistuksen valmistelun ja toimeenpanon tukena.

Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) asettaman asiantuntijaryhmän toimikausi on 13.1.2016 - 15.4.2019.

Asiantuntijaryhmä tukee sote- ja aluehallintouudistuksen virkamiesohjausryhmää ja projektiryhmää sekä niiden alaisia valmisteluryhmiä. Ryhmän puheenjohtaja on hankkeen projektijohtaja, alivaltiosihteeri Tuomas Pöysti.

Ryhmän jäsenet ovat professori Pentti Arajärvi, professori Mats Brommels, ylijohtaja Marina Erhola,Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, professori Heikki Hiilamo, Helsingin yliopisto, professori Jussi Huttunen, ylisosiaalineuvos Aulikki Kananoja, emeritusprofessori Martti Kekomäki, johtaja Anne Knaapi, SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry, hallintoylilääkäri Lasse Lehtonen, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri, professori Anneli Pohjola, Lapin yliopisto, varatoimitusjohtaja Hanna Tainio, Suomen Kuntaliitto, liiketoiminnan johtaja Pekka Utriainen, suun terveydenhoito, Pihlajalinna Terveys Oy ja professori Päivi Åstedt-Kurki, Tampereen yliopisto.

STM:n uutinen valtioneuvoston sivuilla