Rehtori Liisa Laakso tutkimus- ja innovaationeuvostoon

Julkaistu 22.4.2016 - 13:18

Tampereen yliopiston rehtori Liisa Laakso on nimetty tutkimus- ja innovaationeuvoston jäseneksi. Muiksi jäseniksi nimettiin akatemiaprofessori Sirpa Jalkanen (Turun yliopisto), partner Ilkka Kivimäki (Inventure Oy), teknologiajohtajaJyrki Ovaska (UPM Oyj) ja toimitusjohtaja Antti Vasara (VTT Oy).

Tutkimus- ja innovaationeuvosto käsittelee valtioneuvoston apuna tutkimus- ja innovaatiopolitiikan kehittämiseen ja yhteensovittamiseen liittyviä kysymyksiä.

Neuvostoon nimettiin puheenjohtajaksi pääministeri Juha Sipilä sekä varapuheenjohtajina toimivat opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen ja elinkeinoministeri Olli Rehn. Ministerijäseneksi nimettiin sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä.

Valtioneuvosto asetti pääministerin johdolla toimivan uuden tutkimus- ja innovaationeuvoston 21. huhtikuuta. Neuvoston toimikausi kestää eduskunnan vaalikauden ajan.

Valtioneuvosto