Suomen Ekonomit lahjoittaa 30 000 euroa kauppatieteille

Julkaistu 7.6.2017 - 14:35

Suomen Ekonomit lahjoittaa Tampereen yliopistolle 30 000 euroa kauppatieteelliseen tutkimukseen ja koulutukseen. Myös muut kauppatieteellisen alan yliopistot saivat lahjoituksen. Kaikkiaan 500 000 euron lahjoitussumma jaetaan yliopistoille suhteutettuna suoritettujen kauppatieteen alan maisterintutkintojen määrään.

– Ekonomit toivoo, että lahjoitus tukee alan kansallista yhteistyötä ja kauppatieteellisen koulutuksen jatkuvaa sisällöllistä kehittämistä sekä vie eteenpäin opiskelijoiden joustavia opiskelumahdollisuuksia. Lahjoituksen myötä sitoudumme myös jatkamaan tiivistä yhteistyötä Suomen Kauppakorkeakoulut ABS ry:n kanssa”, Suomen Ekonomien toiminnanjohtaja Hanna-Leena Hemming.

Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun dekaani Antti Lönnqvist iloitsee yhteistyökumppanin lahjoituspäätöksestä.

– Ekonomien lahjoitus on hieno teko alan yliopistojen tueksi. Tampereen yliopiston kauppatieteet haluaa jatkossakin toimia hedelmällisessä kansallisessa yhteistyössä alan koulutuksen kehittämiseksi. Parhaillaan rakenteilla oleva kymmenen yliopiston yhteinen liiketoimintaosaamisen digitaalinen opintokokonaisuus on konkreettinen esimerkki sujuvasta yhteistyöstä, Lönnqvist toteaa.