Tampereelta neljä professoria Akatemian luottamustehtäviin

Julkaistu 21.6.2018 - 13:03

Yksi Tampereen yliopiston professori ja kolme Tampereen teknillisen yliopiston professoria valittiin Suomen Akatemian johtaviin luottamustehtäviin, kun valtioneuvosto nimitti Akatemian hallituksen ja tieteelliset toimikunnat toimikaudeksi 1.1.2019–31.12.2121.

Martti Kauranen Tampereen teknillisestä yliopistosta nimitettiin Akatemian hallituksen jäseneksi.

Timo Peltomäki Tampereen yliopistosta nimitettiin biotieteiden, terveyden ja ympäristöntutkimuksen toimikunnan jäseneksi.

Jorma Keskinen ja Minnamari Vippola Tampereen teknillisestä yliopistosta nimitettiin Luonnontieteiden ja tekniikan tutkimuksen toimikunnan jäseniksi.

Valtioneuvoston tiedote: Suomen Akatemialle hallitus ja tieteelliset toimikunnat