Tasavallan presidentti Sauli Niinistö luennoi: Sodasta sovintoon

Julkaistu 27.3.2018 - 15:01
Presidentti Sauli Niinistö. Copyright © Tasavallan presidentin kanslia
Presidentti Sauli Niinistö. Kuva: Tasavallan presidentin kanslia

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö huomioi sisällissodan muistovuoden vierailulla muun muassa Tampereelle.

Presidentti Niinistö pitää luennon otsikolla Sodasta sovintoon Tampereen yliopistossa keskiviikkona 4. huhtikuuta kello 13.00 alkaen. Tämän jälkeen hän tutustuu Tampere 1918 -näyttelyyn museokeskus Vapriikissa, jossa näkökulmia kevään 1918 tapahtumiin tarjoavat molempien osapuolten taistelijat sekä siviilit ja sivustakatsojat.

Presidentti Niinistö osallistuu Vapriikissa myös historioitsija Teemu Keskisarjan luennolle Mitä Tampereella oikeasti tapahtui vuonna 1918?

Tasavallan presidentin luento Tampereen yliopiston juhlasalissa on yleisölle avoin. Luennon jälkeen yleisön on mahdollista esittää kysymyksiä, jotka voivat koskea mitä tahansa ajankohtaista teemaa.

Ilmoittautuminen luennolle on päättynyt.
Luennolle ilmoittaudutaan tästä. Paikkoja on rajoitetusti, ja yleisön on oltava paikoillaan salissa klo 12.50.

Luento välitetään suorana verkossa.