Tohtorit saivat hattunsa

Julkaistu 17.8.2018 - 16:06
Promootiokulkue/ Kuva: Jonne Renvall
Juhlakulkueessa Tuomiokirkkoon kävelevät kuvan eturirivissä kunniatohtorit Linda Liukas, Aarne Ranta, Ilkka Paananen ja Ute Frevert.  Heidän välissään  näkyy Anna Heikkinen. Vasemmassa reunassa Eveliina Asikainen ja hänen edessään Elina Närvänen.

Promootiojuhlan jälkeen tohtorit marssivat kulkueena kohti Tuomiokirkkoa

Kuvat: Jonne Renvall

Tampereen yliopiston tohtoripromootio eteni ohjelman mukaisesti siten, että 222 tohtoria sai tohtorihattunsa juhlallisessa seremoniassa perjantaina Tampere-talossa. Lisäksi myönnettiin kunniatohtorin arvo 15 ansioituneelle henkilölle.

Tampere-talolta tohtorit siirtyivät kulkueena kohti Tuomiokirkkoja, jonka jälkeen ilta jatkuu promootioillallisella Tampere-talossa ja tanssiaisilla Raatihuoneella.

Lue myös: Tohtorit terävinä promootioon

Tampereen yliopiston promootiosivut

Kunniatohtorit/ Kuva: Jonne Renvall
Tampereen yliopiston kunniatohtorit vuosimallia 2018.
Fritz H. Schröder/Kuva: Jonne Renvall
Eturauhassyövän seulonnan uudistaja, professori Fritz H. Schröder vihittiin Tampereen yliopiston kunniatohtoriksi.
Mika Mattila/ Kuva: Jonne Renvall
Luonnontieteen tiedekunnassa väitellyt Mika Mattila oli yksi vihityistä tohtoreista.