Uuden Tampereen yliopiston palvelujohdon nimitykset jatkuvat

Julkaistu 22.10.2018 - 12:40
Heli Huhtala, Camilla Lindfors, Kirsi Reiman
Heli Huhtala, Camilla Lindfors ja Kirsi Reiman

Uuden Tampereen yliopiston siirtymäkauden hallitus nimitti 19.10.2018 rehtori Mari Wallsin esityksestä talous- ja rahoitusjohtajan, viestintä- ja brändijohtajan sekä johtavan asiantuntijan, vastuualueena korkeakoulu-uudistus.

Talous- ja rahoitusjohtajaksi nimitettiin FM Heli Huhtala. Hän on työskennellyt Ålandsbankenissa rahoitusjohtajana vuodesta 2012 ja hän on pankin tasejohtoryhmän jäsen. Aiemmin hän on työskennellyt sijoitusjohtajana ja erilaisissa ekonomistitehtävissä Suomen Pankissa sekä mm. talousjohtajana Itella-pankissa sen perustamisvaiheesta alkaen.

Viestintä- ja brändijohtajaksi nimitettiin VTM Camilla Lindfors. Hän on työskennellyt Accenturen Suomen markkinointi- ja viestintäjohtajana keväästä 2017. Sitä ennen hän toimi viestintäjohtajana Microsoft Oy:ssä ja Digia Oyj:ssä. Hän on työskennellyt myös viestinnän konsulttina ja kouluttajana. Lindforsilla on vahva kokemus strategisesta viestinnästä, johtavien brändien kanssa työskentelystä ja vaativien muutostilanteiden tukemisesta kotimaisissa ja globaaleissa organisaatioissa.

Johtavaksi asiantuntijaksi, korkeakoulu-uudistus, nimitettiin KM Kirsi Reiman. Hän toimii tällä hetkellä Tampere3-hankkeessa uuden yliopiston akateemisen johtamisjärjestelmän valmistelutehtävissä sekä konsistorin kokousvalmistelijana ja esittelijänä. Sitä ennen hän on työskennellyt Tampereen teknillisellä yliopistolla koulutuspäällikkönä ja yksikön vetäjänä oppimisen tukipalveluissa ja suunnittelupalveluissa.

Talous- ja rahoitusjohtajan tehtävää haki 22, viestintä- ja brändijohtajan tehtävää 38 ja johtavan asiantuntijan tehtävää 30 henkilöä. Lisäksi käytettiin suorahakua.

Heli Huhtala aloittaa talous- ja rahoitusjohtajana tammikuussa 2019, Camilla Lindfors viestintä- ja brändijohtajana joulukuussa 2018 ja Kirsi Reiman johtavana asiantuntijana välittömästi. Uuden yliopiston henkilöstöjohtajaksi 12.10. nimitetty KTM Hanna Rinne on jo aloittanut uudessa tehtävässään.

- Olen erittäin tyytyväinen, että uudet tehtävät ovat merkityksellisyydellään kiinnostaneet laajasti. Saamme huippuluokan asiantuntemusta niin talouden kuin viestinnän johtamiseen uudessa yliopistossa. Lisäksi johtava asiantuntija edistää uudistuksen läpivientiä rehtoraatin tukena, toteaa rehtori Mari Walls.

Lisätietoja:
Uuden Tampereen yliopiston rehtori Mari Walls, mari.walls@tampere3.fi, puh. 03 3551 3839