Uusin Global Health -kurssi käsittelee sukupuolta ja hyvinvointia

Julkaistu 13.10.2016 - 12:54

Global Health -ohjelman Gender and wellbeing - global perspectives -kurssi käsittelee muun muassa ihmisoikeuksia ja sukupuolta, naisten ja tyttöjen hyvinvointiin liittyviä tarpeita, maailmanlaajuisia perhesuunnittelun, ehkäisyn, aborttien ja hedelmättömyyshoitojen näkymiä, naisia ja miehiä perheväkivallan ja seksuaalisen väkivallan kohteina sekä merkittäviä kansanivälisiä aloitteita naisten terveyden parantamiseksi.

Kurssi on lääketieteen yksikön Global Health and Development (GHD) -ohjelman opetusta. Englanninkielinen ohjelma keskittyy globaaliin terveyteen ja sosiaaliseen kehitykseen terveyden ja sosiaalitieteiden näkökulmia yhdistäen.

Aiemmilla kursseilla on käsitelty muun muassa YK:n vuosituhattavoitteita ja köyhyyttä. Global Health and Development -ohjelma on saanut Jane ja Aatos Erkon säätiöltä miljoonan euron rahoituksen vuosiksi 2014 - 2018.

Opetusta on Arvossa 24. lokakuuta alkaen maanantaisin ja torstaisin klo 10 -14. Ilmoittautumisaika kurssille päättyy maanantaina 17. lokakuuta.

Kurssitiedot ja ilmoittautuminen opetusohjelman sivuilla

Global Health and Development -sivut

Lisätietoja:
Yliopisto-opettaja Mikko Perkiö, 050 318 6183