Vakuutusala kohtaa yhteiskunnan muutokset eturintamassa

Julkaistu 14.3.2017 - 09:02

Vakuutusalan murros – uhka vai mahdollisuus?
Vakuutustieteen juhlaseminaari to – pe 30.3. – 31.3.
Tampere-talossa, Yliopistonkatu 55, Tampere

Vakuutusalan keskeiset suomalaiset vaikuttajat kertovat seminaarissa yhteiskunnan muutosten haasteista vakuutusalalle. Puheena ovat muun muassa älyteknologia, digitalisaatio, toimialaliukumat ja väestön ikääntyminen.

Seminaarissa on harvinainen mahdollisuus tavata samalla kertaa laaja asiantuntijajoukko ja kuulla eri näkökulmia vakuutusalan tulevaisuuteen.

Puhujina on valtionhallinnon, vakuutustoimialan ja yritysten kärkiosaajia ja päättäjiä, muun muassa vakuutuslainsäädännön korkein viranomainen, STM:n osastopäällikkö Outi Antila, Finanssialan keskusliiton varatoimitusjohtaja Esko Kivisaari, Kansaneläkelaitoksen yhteiskuntasuhteiden johtaja Olli Kangas ja Nordea Henkivakuutus Suomen tutkimusjohtaja Raimo Voutilainen sekä Ilmarisen johtaja Jaakko Kiander.

Seminaarin paneelikeskustelun teemana on Minne menee yhteiskunta, sinne menee vakuutus. Keskustelun puheenjohtajana on eläketurvakeskuksen viestintäjohtaja Kati Kalliomäki.

Tilaisuuden järjestää Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun vakuutustieteen oppiala.

Seminaarin ohjelma (pdf)

Lisätietoja: