Vastuullisuus vahvistaa yritysten ja kansalaisyhteiskunnan välistä keskustelua

Julkaistu 14.3.2017 - 11:44

Vastuullisen liiketoiminnan tutkimuspäivät
ke – to 15.3. – 16.3.
Tampereen yliopiston Linna-rakennuksen auditorio K103, Kalevantie 5

Mitä yritysvastuu tarkoittaa tämän päivän yhteiskunnassa? Miten vastuullisuuden ja eettisyyden näkökulmat tulevat esiin erilaisissa liiketoimintamalleissa ja liiketoimintaympäristöissä? Miten näitä näkökulmia voidaan tutkia ja kehittää?

Vastuullisen liiketoiminnan tutkimuspäivien tarkoituksena on lisätä vastuullisen liiketoiminnan tutkimuksen näkyvyyttä ja edistää sen kehitystä Suomessa. Tutkimuspäivät pyrkivät edesauttamaan tutkijoiden verkostoitumista ja vastuullisen liiketoiminnan tutkimuksen profiloitumista omaksi asiantuntemusalakseen Suomessa.

Tutkimuspäivillä pohditaan muun muassa, mitä vastuullisuus tarkoittaa ruoan tuotantoon ja kuluttamiseen liittyen sekä huippu-urheilun eettisyyttä ja yksilön moraalisen rohkeuden yhteyttä eettiseen päätöksentekoon.

Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulun Vastuullisen liiketoiminnan tutkimusryhmä järjestää tutkimuspäivät nyt viidennen kerran.

Tutkimuspäivien ohjelma (pdf)
http://www.uta.fi/jkk/en/research/themes/respman/tutkimuspaivat/Responsible%20Business%20Research%20Seminar%202017%20programme.pdf

Vastuullisen liiketoiminnan tutkimusryhmän verkkosivut
http://www.uta.fi/jkk/en/research/themes/respman/introduction.html

Lisätietoja:
Professori Johanna Kujala, 050 420 1509, johanna.kujala@uta.fi

TAMPEREEN YLIOPISTON TIEDOTE 14.3.2017