Yli 4000 nuorta tulee tutustumaan Tampereen yliopistojen ja korkeakoulujen tarjontaan

Julkaistu 15.5.2017 - 11:37

Tamperelaiset korkeakoulut esittelevät monipuolista opiskelutarjontaansa kolmannen kerran Korkeakouluopiskelijaksi Tampereelle -tapahtumassa tiistaina 16.5.2017 kello 9–16 Tampere-talossa (Yliopistonkatu 55) ja Tampereen yliopistossa (Kalevantie 4).

Tapahtumaan on ilmoittautunut lähes 4 200 nuorta ympäri Suomea. Pohjoisimmat tulevat Kannuksesta ja eteläisimmät Helsingistä. Läntisin paikkakunta on Naantali ja itäisin Savonlinna. Reilusti yli puolet ilmoittautuneista tulee Tampereen ja sen ympäristökuntien ulkopuolelta.

Nuorille esittäytyvät kaikki neljä tamperelaista korkeakoulua: Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk), Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK), Tampereen teknillinen yliopisto (TTY) sekä Tampereen yliopisto (TaY).

Tampere-talon esittelypisteissä on paikalla sekä korkeakoulujen henkilökuntaa että opiskelijoita. He kertovat erilaisista uravaihtoehdoista ja antavat käytännön vinkkejä opiskeluun ja valintoihin. Päivän aikana voi myös tutustua eri koulutusalojen esittelyihin Tampere-talon ja Tampereen yliopiston luentosaleissa.

Näkyvässä roolissa tapahtumassa on myös Suomen parhaaksi valittu opiskelijakaupunki Tampere!

Tapahtuman tarkemmat tiedot ohjelma-aikatauluineen:
www.tut.fi/kkot

Lisätietoja tapahtumasta: