Sisältöön
tampereen yliopisto: alumni:
AlumniTampereen yliopistoAlumni
Alumni

Tule mukaan!

Tallenna tietosi ja varmista yhteyden säilyminen yliopistoosi.

» Kyllä, haluan tallentaa tietoni ja tulla mukaan alumnitoimintaan!

Saat jatkossa uutiskirjeen, tiedemaailman kuulumisia ja kutsuja yliopistollesi sähköpostitse.

» Tietosuoja

alumni_kurkistus

Mitä voit saada?

Uutiskirje

Alumnin uutiskirjeet lähetetään alumneille, jotka ovat tallentaneet tietonsa alumnin rekisteriin. Uutiskirjeeseen on koottu yliopiston ajankohtaisia tapahtumia, uutisia tiedemaailmasta sekä kutsuja alumnien omiin tilaisuuksiin.

» Alumnin uutiskirjeet

Elinikäinen oppiminen

Voit täydentää osaamistasi tutkinnon suorittamisen jälkeen erillisillä opinnoilla joko alumniopiskelijana (ent. täydennysopiskelija), jos olet valmistunut Tampereen yliopistosta tai opiskelemalla avoimessa yliopistossa. Näitä erillisiä opintoja tarjoavat yliopiston tiedekunnat, ja opinnoissa osallistutaan tavalliseen tutkinto-opiskelijoille tarkoitettuun opetukseen. Aiemmin ns. ylimääräisille opiskelijoille tarjotut erilliset opinnot on pääasiassa siirretty avoimen yliopisto-opetuksen tarjontaan.
Alumniopinnoista lisätietojahakijapalvelut.

» Elinikäinen oppiminen

Tampereen yliopisto tarjoaa tutkintonsa suorittaneille ja työelämän kokemusta hankkineille täydennyskoulutusta. Tarjolla on eri tyyppisiä täydennyskoulutuskursseja ja -ohjelmia, joiden avulla voi syventää ja laajentaa omaa osaamistaan. Yhteisöille ja yrityksille tarjolla on myös räätälöityjä koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämistoimen kokonaisuuksia.

» Täydennyskoulutus Tampereen yliopistossa

Muistithan, että Tampereen yliopiston kirjaston palvelut ovat myös alumnien käytettävissä!

» Tampereen yliopiston kirjasto

Etsi työtä tai rekrytoi

Tampereen yliopiston työpaikkavälityksessä julkaistaan työnantajien Aarresaari.net -sivuston kautta tai suoraan Tampereen yliopistolle jättämiä työ- ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille ja valmistuneille.

Työnantajat kohdentavat Aarresaari.netissä paikkaa jättäessään ilmoituksen haluamaansa yliopistoon ja haluamalleen koulutusalalle.

» Työpaikkoja ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille ja alumneille

» Tampereen yliopiston avoimet työpaikat

» Palvelut työnantajalle

Tukea tapaamisiin

Tapaa opiskelukavereitasi, tutustu uusiin alumneihin ja opiskelijoihin. Palaa omalle yliopistollesi vaihtamaan kuulumisia ja uusinta tutkimustietoa.
Autamme alumnien tavoittamisessa, ohjelman suunnittelussa ja alumnitapaamisen järjestämisessä Tampereen yliopistossa.

Ota yhteyttä: alumni@uta.fi tai 050 328 3374

Alumniavustusta voi hakea Tampereen yliopiston ja alumnien yhteenkuuluvuuden edistämiseen esim. alumnitoimintaan, mentorointiohjelmiin, työelämävierailuihin, vierailuluentoihin tms.

» Hae alumniavustusta

Alumnitoiminta

Alumnitoiminnasta Opiskelijablogissa

Alumnit Boomilaaksossa


.

Alumneille tarjotaan erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia ympäri vuoden. Tapahtumia järjestetään yhdessä alumnien kanssa sekä yhteistyössä muiden Tampereen korkeakoulujen kanssa.

Tapahtumia

Alumni Meeting in Vienna 13.12.2018

All alumni residing in Europe are warmly welcome to an Alumni Meeting hosted by the Ambassador of Finland to Austria Mr. Hannu Kyröläinen. Join us for this event and bring your alumni friends as well! Welcome! Please register by the 7 of December.


20 ja 30 vuotta sitten valmistuneet alumnit avajaisissa 5.9.2018

Tampereen yliopisto kutsui vuosina 1988 ja 1998 valmistuneet alumnit lukuvuoden 2018-2019 avajaisiin. Avajaisjuhlassa julkistetaan Vuoden alumni. Alumniohjelma jatkui alumnikahveilla legendaarisessa Alakuppilassa, isäntänä vararehtori Harri Melin, ja ohjatuilla alumnikierroksella yliopistokampuksella.
 

Alumnimatkat

Pariisi - yliopistokaupunki 11.-15.9.2019

Tampereen yliopiston alumneille tarjoutuu ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua Pariisiin yliopistokaupunkina matkalla, jonka Helsingin ja Tampereen yliopiston alumnit tekevät yhdessä.
» Lue lisää Helsingin yliopiston alumniyhdistyksen matkasta

Alumnimatkoilla saat nauttia upeista matkakohteista, kuulet alueen historiasta asintuntijalta sekä tapaat muita alumneja. Matkoja järjestetään vuosittain ja niistä tiedotetaan mm. uutiskirjeessämme.Alumnimatka2018_kuva_Matkavekka.jpg

Alumnimatka Italiaan - etruskien jalanjäljillä 6.-12.5.2018

Kaikille avoimella keväisellä alumnimatkalla kuljimme etruskien jalanjäljillä ja ihailimme kukkulakaupunkien vanhoilta muureilta avautuvia henkeäsalpaavia maisemia. Italiaan meidät johdatti kiitetty tieteellinen asiantuntija Tampereen yliopiston keskiajan historian dosentti, FT Aino Katermaa.

» Lue lisää: Matkaohjelma Italiaan - etruskien jalanjäljillä

Katso kuvia keväältä 2018: Alumnimatka Italiaan - etruskien jalanjäjillä

» Alumnimatkojen kuva-arkisto

Mitä voit antaa?

Jaa kokemuksesi

Haluaisitko kertoa työstäsi tai muistella opiskeluaikoja?

Tule työelämätapahtumaan. Voit tutustua alasi opiskelijoihin ja kertoa työelämän konkreettisista tarpeista. Jos olet kiinnostunut tapaamisista, ota yhteyttä ura- ja rekrytointipalveluihin.

Kerro omasta työstäsi. Tarjoat esimerkin, jollaisia opiskelijat kaipaavat, korkeakoulujen uudessa verkkopalvelussa töissä.fi.

Kirjoita alumnikolumni. Yliopiston tiede- ja kulttuurilehti Aikalainen julkaisee ajankohtaisia, perusteltuja ja kriittisiä kolumnikirjoituksia. Lähetä korkeintaan 3000 merkin mittainen tekstisi toimitukselle osoitteella aikalainen@uta.fi.

Bloggaa. Kerro valmistumisen jälkeiset kuulumisesi tai anna vinkkejä nykyisille opiskelijoille Opiskelijablogissa. Lähetä kirjoituksesi osoitteella viestinta@uta.fi.

Osallistu

Mentorointi

Talent Tampere Mentoring Programme kutsuu mentoreita eri aloilta. Lue lisää Emilian ja Lumin kokemuksia kansainvälisestä opiskelijamentoroinnista.

Jaa tietosi työelämästä ja päivitä samalla omaa tietämystäsi yliopistomaailmasta. Jos olet kiinnostunut mentoroinnista, ota yhteyttä henkilöstöpalveluihimme osoitteella paivi.salojarvi@uta.fi

Haluatko tukea yliopistoa?

Anna lahja, joka antaa takaisin

Lahjoittamalla Tampereen yliopistolle raivaat tietä elinvoimaiselle ja uudistuvalle yhteiskunnalle.

Verovähennysoikeus – Yritykset ja yhteisöt sekä 1.1.2016 alkaen myös yksityishenkilöt voivat vähentää tekemänsä lahjoituksen verotuksessa.

» Lahjoita ja liity Tieteenraivaajiin

Tieteenraivaajat

Lahjoita Tampereen Yliopiston Tukisäätiölle

Lahjoittamalla Tampereen Yliopiston Tukisäätiölle tuet Tampereen yliopiston tutkimustoimintaa.

Lahjoita Alumnirahastolle

Lahjoittamalla Alumnirahastolle tuet Tampereen yliopiston alumnien omaa toimintaa, esimerkiksi mentorointiohjelmia, työelämävierailuja tai alumnitempauksia.

 
Kalevantie 4, 33014 Tampereen yliopisto
puh. (03) 355 111
Kysymykset ja palaute
Ylläpito: alumni@uta.fi
Muutettu: 5.4.2019 10.45 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti