Sisältöön
Avoin yliopisto-opetus Avoin yliopisto-opetus

Millaista avoimessa yliopistossa opiskelu on?

Opiskelua iloksi ja hyödyksi!

Avoin yliopisto-opetus on avointa kaikille – iästä, tavoitteista ja pohjakoulutuksesta riippumatta, ilman pääsykokeita. Opiskelu antaa mahdollisuuden

Millaista opiskelu on?

Avoimen yliopisto-opetuksen tarjonta koostuu eri tutkinto-ohjelmien opintokokonaisuuksista sekä opintojaksoista. Jos olet vasta hakeutumassa avoimen yliopiston opiskelijaksi, katso ohjeet Opiskelijaksi –sivulta. Suurin osa opetuksesta on perusopintotasoista, mutta usein opiskelua on mahdollista jatkaa myös aineopinnoissa. Tutustu opetustarjontaamme.

Opiskelu avoimessa yliopistossa on sivutoimista, eikä opiskelija siksi ole oikeutettu valtion opintotukeen tai muihin opiskelijaetuihin. Opinnot maksavat 15 euroa / opintopiste.
Opetusta järjestetään sekä päiväopetuksena tutkinto-opetuksen ryhmissä, että iltaisin ja viikonloppuisin Tampereella, Seinäjoella ja Porissa. Voit myös opiskella joustavasti paikasta riippumatta esim. verkko-opintoina.

Avoimet yliopisto-opinnot ovat aina osia yliopistotutkinnoista. Tutkinnon osien suorittaminen ei kuitenkaan anna oikeutta suoraan yliopistotutkinnon suorittamiseen. Opinnot voi sisällyttää tutkintoon mikäli saa myöhemmin tutkinnon suoritusoikeuden. Lue lisää Tavoitteena tutkinto? -sivulta.

Tarkempaa tietoa opiskelusta löydät Opiskelukäytännöt ja -ohjeet sivuilta.

Tilastoon

Kalevantie 4, 33014 Tampereen yliopisto
puh. (03) 355 111
Ylläpito: avoin@uta.fi
Muutettu: 11.10.2017 13.46 Muokkaa