74th Annual Congress of the International Institute for Public Finance

Päättyy kello

Tampereen yliopisto

Järjestäjä(t)

Tampereen yliopisto, Valtion taloudellinen tutkimuskeskus, Palkansaajien tutkimuslaitos, Turun yliopisto

74th Annual Congress of the International Institute for Public Finance:  The Impact of Public Policies on Labour Markets and Income Distribution

Kansainvälisen julkistalouden tutkimusverkoston IIPF:n (International Institute of Public Finance) vuosittainen konferenssi on alansa merkittävin. Se kokoaa maailman johtavat julkistaloustieteen tutkijat tänä vuonna Tampereelle.

IIPF:llä on yli 700 jäsentä 50 maasta. Vuonna 1937 perustetun järjestön tavoitteena on edistää keskustelua julkistalouden tutkijoiden ja asiantuntijoiden kesken.

IIPF 2018 -konferenssia rahoittavat Yrjö Jahnssonin säätiö, Palkansaajasäätiö, Suomen Pankki, Valtiovarainministeriö, Suomen Kulttuurirahasto, Nordic Tax Research Council ja Tieteellisten seurain valtuuskunta.

Konferenssin kotisivu.

Tutkimusprofessori Kaisa Kotakorpi, 0295 519 422, kaisa.kotakorpi@vatt.fi