Vanhuus Suomessa - Radio Moreenin uudessa keskusteluohjelmassa katsotaan vanhuutta lempeästi silmiin

Julkaistu 22.2.2016 - 13:12

Kaipaamme pitkää elämää, mutta emme haluaisi vanheta. Mitä vanheneminen oikeastaan on? Onko se taitolaji, joka pitäisi tehdä tietyllä tavalla?

Radio Moreenin Vanhuus Suomessa -ohjelmasarjassa tarkastellaan vanhenemista useista näkökulmista. Asiantuntijoiden kanssa keskustellaan vanhenemisen fyysisistä ja psyykkisistä puolista, vanhan ihmisen asumisesta, hoidosta ja esimerkiksi siitä, pitävätkö robotit huolta tulevaisuuden vanhuksista ihmisten sijaan.

Vanhuus Suomessa kuullaan Radio Moreenissa keskiviikkoisin 24.2.2016 alkaen klo 17.30 ja uusintana sunnuntaisin klo 11.30. Ohjelmasarjaan kuuluu kaksitoista puolituntista jaksoa. Ne tulevat kuultaviksi myös internetiin osoitteeseen https://soundcloud.com/radio_moreeni

Ohjelmasarja on toteutettu yhdessä Tampereen ja Jyväskylän yliopistojen gerontologian tutkimuskeskus Gerecin kanssa. Asiantuntijat ovat pääasiassa Gerecin tutkijoita, kuten professorit Marja Jylhä ja Taina Rantanen. Ohjelmassa ovat mukana muun muassa myös professori Anneli Anttonen ja emeritusprofessori Antti Eskola. Ohjelman toimittavat Pia Sivunen ja Riitta Yrjönen.

Radio Moreeni

Lisätietoja: