Verkko-opetuksen tukipalvelut henkilökunnalle

Tarjoamme Tampereen yliopiston henkilökunnalle tukea verkko-opintojakson työstämisessä. Tukipalveluiden ideana on, että opettaja voi hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa opetuksessaan myös ilman laaja-alaista teknistä osaamista. Otamme huomioon opettajan yksilölliset taidot, joten edellytyksenä on ainoastaan aito kiinnostus tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen!

  • Henkilökohtainen tuki: Opetusteknologiapalveluiden tarjoama henkilökohtainen opastus verkkokurssin toteuttamiseen on Tampereen yliopiston henkilökunnalle ilmaista. Autamme sopivien työvälineiden ja menetelmien valinnassa ja opintojakson suunnittelussa. Sovi tapaaminen tukihenkilön kanssa!
  • Yleiset tietotekniikkakoulutukset: Henkilökunnan koulutukset löytyvät henkilökunnan koulutuskalenterista Intrasta.
  • Räätälöidyt koulutukset ja ohjausta ryhmille: Järjestämme tilauksesta koulutustilaisuuksia tiedekuntien henkilökunnalle ja ryhmille. Palveluihimme kuuluvat myös pienryhmien työskentelyn ohjaus sekä keskustelujen vetäminen.
  • Opettajien ja tukihenkilöiden foorumi (UtaOpet): Liity mukaan opettajien yhteiselle alueelle (jos et ole vielä mukana voit pyytää lisäämistä esimerkiksi alustan tilaamisen yhteydessä), jossa on tietoa ja materiaaleja Moodlen käytön avuksi, sekä mahdollisuus osallistuja keskusteluun muiden käyttäjien kanssa.

Tukipyynnöt: it-helpdesk@tuni.fi