Sisältöön
tampereen yliopisto: johtamiskorkeakoulu:
JohtamiskorkeakouluTampereen yliopistoJohtamiskorkeakoulu
Johtajuussymposium

JOHTAJUUSSYMPOSIUM TULEE JÄLLEEN 7.9.2016!

Jo viidennen kerran järjestettävässä Johtajuussymposiumissa on tänä vuonna teemana kriisit ja johtaminen. 

 

Johtajuussymposium kokoaa johtamisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen nykyiset ja tulevat asiantuntijat ja tekijät yhteiseen huippuseminaariin, jossa keskustellaan nykypäivän polttavista kysymyksistä ja luodataan tulevaisuutta. Johtamiskorkeakoulun hengen mukaisesti keskustelua käydään yli tieteiden ja toimialojen rajojen.

Seminaaripäivän runsas ja monipuolinen ohjelma rakentuu kahden pääpaneelin ympärille. Yhteiskunnallisessa paneelissa "Johtajuus kriiseissä" ovat mukana CMI:n toiminnanjohtaja Tuija Talvitie, Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula, EVAn johtaja Matti Apunen, Valviran ryhmäpäällikkö ja lääkintöneuvos Markus Henriksson sekä Johtamiskorkeakoulun aluetieteiden professori Jouni Häkli. Liiketoimintapaneelissa "Ennakoiva johtaminen" keskusteluun osallistuvat Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila, Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta, Kämp Groupin markkinointijohtaja Mirkku Kullberg, Turun yliopiston tulevaisuuden tutkija Markku Wilenius sekä Johtamiskorkeakoulun palvelujen ja kaupan professori Hannu Saarijärvi. 

Paneelikeskustelujen lisäksi ohjelmassa on useita mielenkiintoisia sidosryhmäseminaareja, kuten Team Finlandin ja ELY-keskuksen yhdessä toteuttama Ulkomaankaupan päivä, Hämeen Liikunnan ja Urheilun järjestämä Urheilujohtamisen seminaari sekä Terveystieteiden yksikön ja Johtamiskorkeakoulun yhteinen seminaari ”Palveluintegraation johtaminen”, jossa keskustelua käydään SOTE-uudistukseen liittyen.

Myös opiskelijat osallistuvat seminaaripäivään näkyvästi esimerkiksi järjestämällä yhdessä Aamulehden kanssa paneelikeskustelun pakolaisuudesta ja maahanmuutosta sekä organisoimalla Johtamiskorkeakoulun ainejärjestöjen välisen debattikilpailun, jossa joukkueet väittelevät ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin Johtajuussymposiumin uusilla kotisivuilla johtajuussymposium.fi ja pysy ajantasalla seuraamalla Johtajuussymposiumin Facebook-sivuja!

Johtajuussymposium

 
Johtamiskorkeakoulu
33014 TAMPEREEN YLIOPISTO
puh. (03) 355 111 (vaihde)
Ylläpito: jkk.info@uta.fi
Muutettu: 3.5.2016 14.12 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Esittely
Opiskelijaksi
Opiskelu
Tutkimus
Yhteistyö
Yksiköt
Yhteystiedot

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Opiskelijablogi
Rehtoriblogi
Tampere3
» lisää ajankohtaisia

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainväliset asiat
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
» lisää palveluita opiskelijalle

SÄHKÖISET PALVELUT
Intra
Moodle (learning2)
Nelli
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Tamcat
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti