Sisältöön
tampereen yliopisto: johtamiskorkeakoulu: opiskelu: maisteriohjelmat: tilintarkastuksen ja arvioinnin maisteriohjelma: tilintarkastuksen ja arvioinnin symposium:
JohtamiskorkeakouluTampereen yliopistoJohtamiskorkeakoulu
Tilintarkastuksen ja arvioinnin symposium

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu itse tai ilmoita ryhmä Tilintarkastuksen ja arvioinnin symposiumiin 2017 täyttämällä tämä lomake 12.5.2017 mennessä.

Jos ilmoitat ryhmän, voivat ryhmän jäsenet käydä muuttamassa tai lisäämässä tietojaan sähköpostiisi tulevassa vahvistusviestissä olevien linkkien kautta. 

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut Kristiina Tuokko, kristiina.tuokko@uta.fi, p. 050 345 1051 tai utaconferences@uta.fi.

 

Osallistumismaksu

Hinta koko symposium 595 eur
Yhden päivän osallistuminen 360 eur
Yksi päivä+illallinen 420 eur 

Osallistumismaksu sisältää seminaarin päiväohjelman, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä ruokailun. Koko symposiumin osallistumismaksu sisältää torstain ohjelmallisen illallisen Tampereen yliopiston päätalolla. Tilaisuus on arvonlisäveroton konferenssi (alv 0%).

Majoitus ei sisälly symposiumin osallistumismaksuun.

Osallistumismaksu(t) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä joko verkkopankissa, luottokortilla tai PayPal-maksuna ilman maksutapalisää. Maksuvaihtoehdoksi voi valita myös laskutuksen, jolloin laskun loppusummaan lisätään 20 euron (alv 0 %) maksutapalisä. Jos saman ryhmän osallistujat ilmoitetaan keskitetysti yhdellä lomakkeella, maksutapalisä (20 eur) tulee yhteislaskulle vain kerran.

Huom! TaY:n osallistuja, lomake edellyttää tiedon yksiköstäsi sekä kustannuspaikan tai projektin numerosta, jolta osallistumismaksu veloitetaan. Varmista em. tiedot ennen kuin ryhdyt täyttämään lomaketta.
 
Mikäli ilmoittautumisen yhteydessä on annettu puutteelliset tai virheelliset laskutustiedot, veloitamme uuden laskun laatimisesta 20 euroa (alv 0 %) aiemman maksutapalisän lisäksi.


Peruutukset

Peruutuksen voi tehdä kuluitta 12.5.2017 saakka, mutta mahdollista maksutapalisää ei palauteta. Tämän päivämäärän jälkeen tulleet peruutukset tai osallistumatta jättämiset veloitetaan kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi myös siirtää kuluitta toisen samassa organisaatiossa työskentelevän henkilön nimiin. Pyynnöt peruutuksista, maksun palautuksista ja osallistujamuutoksista on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen utaconferences@uta.fi.

 

 
Johtamiskorkeakoulu
33014 TAMPEREEN YLIOPISTO
puh. (03) 355 111 (vaihde)
Ylläpito: jkk.info@uta.fi
Muutettu: 2.11.2016 10.45 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti