Sisältöön
tampereen yliopisto: johtamiskorkeakoulu: tutkimus- ja koulutuskeskus synergos: täydennyskoulutus: koulutukset (aakkosittain):
JohtamiskorkeakouluTampereen yliopistoJohtamiskorkeakoulu
Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos

Kiinteistö- ja rakennusalan johtamiskoulutus KiRa JOKO

 

KiRa JOKO 2 -johtamiskoulutusohjelma

KiRa JOKO 2 infograafi.png

 

Ilmoittaudu tästä

Koulutus alkaa 6.3.2019 - Vielä ehdit ilmoittautua!

 
Kiinteistö- ja rakennusalan johtajille, 
päälliköille, esimiehille ja asiantuntijoille. Koulutusohjelma 
sopii niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla toimiville.

KiRa JOKO -koulutus hyväksytään kiinteistöjohdon sertifikaattiin (KJs) vaadittavana johtamiskoulutuksena. KiRa JOKOn voi myös hyväksyttää osaksi Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA -koulutuksen valinnaisia opintoja. 


Miksi lähteä opiskelemaan?

Ajan ollessa rajallista, johtaminen on se kaikkein tärkein osa-alue johon tulisi panostaa. Kuten kehittämispäällikkö Päivi Mäkelä kirjoittaa blogissamme Johtajuus ratkaistaan arjessa:

- Kun paineet kasvavat, helposti kiristää vauhtia, kun voisi olla parempi pysähtyä hetkeksi.
Tarvitaan myös ajattelun pysäkkejä sekä yksin että yhdessä.”

KiRa JOKO 2 Esite_TAU.png

Miksi valita juuri tämä johtamiskoulutus?

Kun haluat kehittyä juuri oman alasi johtajana, ja haluat luotettavaa koulutusta, tämä on oikea koulutus sinulle!
Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Järjestämme sinulle ajan ja paikan kehittääksesi niin toimialasi kuin työhösi liittyviä johtamis- ja esimieshaasteita.
Saat itsellesi tuiki tärkeää verkostoa ja vertaistukea, jota voit hyödyntää tulevaisuudessakin! Kiinko ja Tampereen yliopisto tarjoavat alan viimeisimmän osaamisen ja tutkimustiedon. 

Miten organisaationi hyötyy koulutuksesta?

Kehittämällä johtajuutta, parannetaan samalla tulosta, asiakastyytyväisyyttä ja työhyvinvointia. Koulutus on vahvasti kytketty tehtävillään juuri teidän organisaation tilanteeseen. Saatte ensiarvoisen tärkeää kokemusta, työkaluja sekä oppia ja osaamista esim. organisaation tai johtamisen muutoksen ja murroksen läpiviemiseen. Tarjoamme käyttöönne luotettavan ja viimeisimmän tutkimustiedon niin kiinteistö- ja rakennusalalta kuin johtamisesta.

Mitä koulutus vaatii minulta?

Halua oppia uutta, ottaa aikaa oman osaamisen kehittämiseen ja haastaa itseä kehittymään. Koulutus on suunniteltu suoritettavaksi työn ohella ja pystyt siihen varmasti. Me olemme tukenasi ja apunasi koko matkalla. Tavoittena on oppia organisoimaan omaa työtä niin, että pystyt toteuttamaan töitäsi järkevämmin ja ketterämmin, jolloin jää enemmän aikaa itse johtamiselle. 

Sopiiko tämä johtamiskoulutus minulle?

Kiinteistö- ja rakennusalan johtamiskoulutuksesta on eniten hyötyä sinulle omatessasi vähintään vuoden kokemuksen esimies/johtotehtävistä. Silloin sinulla on pohjaa käsiteltäville aiheille ja pystyt parhaiten soveltamaan koulutuksen antia omaan työhösi. Aiheemme tukevat sinun johtajuuttasi myös toimenkuvien ja työn muuttuessa. 

Tarja Ek kirjoitti omasta KiRa JOKO 1 -ohjelman opiskelustaan blogiimmeTarja_Ek_KiRa JOKO 1_2018_Tampereen yliopisto_Kiinko_kasvokuva.jpg

-- Opiskelu on vuorovaikutteista sekä opiskelukavereiden että kouluttajien kanssa ja harjoitustyöt voi soveltaa omaan työhönsä. Ohjelmasta saa vastauksia ja työvälineitä oman työn kehittämiseen, ja näin tulokset siirtyvät nopeasti myös käytännön työskentelyyn.

Suosittelen vahvasti KiRa JOKO -koulutusta kaikille alalla oleville päälliköille ja johtajille tai niihin tehtäviin tähtääville!"

Lue Tarja Ek:n KiRa JOKO 1 -johtamiskoulutusohjelman kokemuksesta!


Aikataulu ja teemat

 KiRa JOKO 2 aikataulu.PNG

Koulutuksen teemoina ovat: muuttuva toimintaympäristö ja strategia-ajattelu; työyhteisön johtaminen, valmentava johtaminen; markkinointi (Dublinin jakso); projektin johtaminen, tiedolla johtaminen; liikkeenjohdon talous; esimiehen työoikeus, sopimusjuridiikka, vastuullisuus ja työsuojelu; viestintä ja asiakkuus ja käyttäjälähtöisyys.

Muutokset mahdollisia.


Hinta

Koulutusohjelman hinta on 11 500 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Opiskelija vastaa itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista ja mahdollisesti tarvittavan kirjallisen aineiston hankinnasta.

Ammatillinen opintomatka Eurooppaan: Koulutukseen sisältyy opintomatka Dubliniin, josta opiskelijan maksettavaksi jäävät matka-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja ateriakulut. Opetus ja vierailut kohteessa kuuluvat koulutuksen hintaan.

Peruutukset: 15.2.2019 jälkeen tehdystä peruutuksesta peritään 20 % osallistumismaksusta kulujen peittämiseksi. Jos peruutus tapahtuu 1-7 päivää ennen koulutuksen alkua, peritään 50 % osallistumismaksusta. Koko osallistumismaksu peritään, mikäli peruutus tehdään koulutuksen jo alettua tai peruutusta ei tehdä lainkaan. Peruminen on tehtävä kirjallisesti tai sähköpostilla koulutuksen yhteyshenkilölle. 

 

Ilmoittaudu nyt!

Koulutus alkaa 6.3.2019 - Vielä ehdit ilmoittautua!


Yhteystiedot:

Mika Kurki

erikoisuunnittelija
Tampereen yliopisto
050 330 2884
mika.kurki(a)tuni.fi

Tiia Nurminen

koulutuspäällikkö
Kiinko
040 768 2009
tiia.nurminen(a)kiinko.fi
kiinko.fi

 

 

 

 

 

 


Seuraathan meitä jo somessa? 

LinkedIn: Kiinteistöalan koulutuskeskus KIINKO sekä Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos
Hästägit: #KiRaJOKO #kiinko 

uta.fi/kirajoko

 
Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu
Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos
Pinni A, 5 krs., Kanslerinrinne 1, 33100 Tampere
Ylläpito: synergos@uta.fi
Muutettu: 8.2.2019 13.59 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti