Sisältöön
tampereen yliopisto: johtamiskorkeakoulu: synergos - näköaloja palveluihin, johtamiseen ja hyvinvointiin: täydennyskoulutus: koulutukset:
JohtamiskorkeakouluTampereen yliopistoJohtamiskorkeakoulu
Synergos - Näköaloja palveluihin, johtamiseen ja hyvinvointiin

EMBA Tampere
Executive MBA-johtamisopintoja Tampereella

EMBA Tampere -sivustolta löydät tietoa Tampereen yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteisistä EMBA-ohjelmista.

 

General Executive MBA on laadukas johtamiskoulutusohjelma, joka keskittyy strategia- ja liiketoimintaosaamisen sekä johtajuuden kehittämiseen. Ohjelma on tarkoitettu kokeneille yritysten ja julkishallinnon johtajille sekä avainhenkilöille. Koulutusohjelma käynnistyy seuraavan 9.-10.11.2017. Hakuaika päättyy 11.9.2017.

Executive MBA in Public Management julkishallinnon arvoperusteisuuden huomioiva johtamiskoulutus, joka vahvistaa osallistujien liiketoimintaosaamista, moninaisuuden johtamista sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen johtamiskykyä. Yhteiset opinnot käynnistyvät seuraavan kerran 4.–5.10.2017. Koulutukseen on jatkuva haku ja opiskelijavalinta, joka päättyy 11.9.2017.

Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA (KiRa EMBA)
Kiinteistö- ja rakennusalan EMBA on akateemisen tutkimustiedon ja yritysmaailman kokemuksen vuoropuhelun areena. Se haastaa osallistujat liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämiseen sekä johtajana kasvamiseen. Seuraavan koulutus alkaa 14.-15.3.2018. Haku päättyy 28.1.2018.

Sosiaali- ja terveysjohtamisen Executive MBA on korkeatasoinen koulutusohjelma, joka on suunniteltu alalla toimivalle ylimmälle johdolle liiketoiminta- ja henkilöstöjohtamisosaamisen kehittämiseksi voimakkaasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Koulutusohjelma käynnistyy seuraavan kerran 26.-27.4.2018. Hakuaika koulutusohjelmaan päättyy 9.3.2018.

UUTTA! Järjestöjohtamisen Executive MBA on edunvalvonnan ja järjestöjohtamisen muutoshaasteisiin vastaava johtamiskoulutus, joka tukee ammattiyhdistysliikkeen edunvalvontaorganisaatioiden toiminta- ja muutoskykyä. Suunnattu ammattiyhdistysliikkeen esimies- ja johtotehtävissä ja ammattiyhdistysliikettä lähellä toimivien järjestöjen avainhenkilöille sekä pääluottamusmiehille. Koulutus alkaa 18.4.2018. Hakuaika päättyy 1.3.2018.


Lue lisää koulutusohjelmista www.embatampere.fi

EMBA Tampere LinkedInissä ja Twitterissä.

 
Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulu
Tutkimus- ja koulutuskeskus Synergos
Pinni A, 5. krs., Kanslerinrinne 1 33100 TAMPERE
Ylläpito: jkk.info@uta.fi
Muutettu: 24.10.2017 8.39 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti