Sisältöön
tampereen yliopisto: johtamiskorkeakoulu:
JohtamiskorkeakouluTampereen yliopistoJohtamiskorkeakoulu
Tohtoriopinnot

Tohtoriopinnot

Johtamiskorkeakoulun tohtoriohjelmassa voi suorittaa jatkotutkintona hallintotieteiden tohtorin, kauppatieteiden tohtorin, yhteiskuntatieteiden tohtorin tai erityisestä syystä filosofian tohtorin tutkinnon. Hallintotieteiden, kauppatieteiden tai yhteiskuntatieteiden tohtorin tutkintoa suorittamaan otettu voi ensin suorittaa lisensiaatin tutkinnon.

Johtamiskorkeakoulun jatko-opinnoissa on siirrytty 1.8.2012 lukien yliopiston yhteisiin hakuaikoihin. Hakuajat ovat kaksi kertaa vuodessa. Johtamiskorkeakoulun valintakiintiöksi on vahvistettu 15 tohtoriopiskelijaa/hakukerta, yhteensä 30/vuosi.

Hakeminen

Opinto-oikeutta johtamiskorkeakoulussa suoritettavaan hallintotieteiden tohtorin/lisensiaatin, yhteiskuntatieteiden tohtorin/lisensiaatin sekä kauppatieteiden tohtorin/lisensiaatin tutkintoon haetaan opintopolkujärjestelmässä.

Seuraava hakuaika hakuaika on 3.4.-2.5.2018. Lisätietoa hakemisesta löydät sekä tohtoriopintojen yhteisistä hakuohjeista että kunkin hakukohteen omista valintaperusteista.

HUOM! Haku tapahtuu Tampereen yliopiston etusivulla olevan opiskelijaksi -sivuston kautta (sinisessä yläpalkissa). Valintaperusteet ja muut ohjeet sekä hakulomake löytyvät em. linkin kautta. Sähköinen hakulomake on täytettävissä vain hakuaikana.

Huom! Yhden paikan säännös koskee tätä hakua. Säännös laajenee kaikkiin korkeakoulujen tutkintoon johtaviin koulutuksiin, jotka alkavat 1.8.2016 tai sen jälkeen. Yhden opiskelupaikan säännös koskee sekä yhteishakuja, erillishakuja että yliopistojen jatkotutkintoihin (lisensiaatti, tohtori) johtavien koulutusten hakuja.

Yhden korkeakoulupaikan sääntö lyhyesti:

  • Voit ottaa vastaan samana lukukautena alkavasta koulutuksesta vain yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan.
  • Muutos koskee myös yliopistojen jatkotutkintoja eli lisensiaatin ja tohtorin tutkintoja.
  • Siirtohaussa saatu paikka korkeakoulussa ei kuulu säännöksen piiriin.
  • Säännös ei koske Poliisiammattikorkeakoulua, Högskolan på Ålandia eikä ulkomaisia korkeakouluja.

Sinulla voi olla useampi tutkinnonsuoritusoikeus eli paikka tutkintoon johtavassa koulutuksessa, mutta opiskelupaikat pitää ottaa vastaan eri lukukausina.

Opinto-oikeutta haetaan johtamiskorkeakoulun tohtoriohjelmaan ja siinä suoritettavaan tutkintoon. Hakemuksessa on mainittava tutkinnon oppiala. Oppialat löytyvät johtamiskorkeakoulun tohtorikoulutusta koskevista määräyksistä. 

Hakijan tulee hyvissä ajoin ennen opinto-oikeuden hakemista ottaa yhteyttä aikomansa oppialan professoriin tutkimuksen aihepiirin valintaa ja tutkimussuunnitelman laatimista varten. Ohje tutkimussuunitelman laatimiseen tästä.

Tampereen yliopiston tutkijakoulu (University of Tampere Doctoral School) on perustettu 24.2.2011 johtamaan, valvomaan ja kehittämään Tampereen yliopiston jatkokoulutusta. Tutkijakoulu koordinoi Tampereen yliopiston tohtoriohjelmia ja vastaa tohtoriopiskelijoille suunnatusta yhteisestä koulutuksesta.


Jatko-opiskelijoiden sähköpostilista

Johtamiskorkeakoulun jatko-opiskelijoilla on yhteinen sähköpostilista. Listalle voivat liittyä kirjoilla oleva jatko-opiskelijat. Jos haluat liittyä jatko-opiskelijoiden postilistalle, ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen: mirja.bjork@uta.fi. Sähköpostilistalle ilmoittautumalla saat tietoja yksikön jatko-opintotilaisuuksista ja muista opintoihin liittyvistä asioista. Jatko-opintoihin liittyvissä asioissa käytetään opiskelijan @uta.fi-sähköpostiosoitetta.

 
Johtamiskorkeakoulu
33014 TAMPEREEN YLIOPISTO
puh. (03) 355 111 (vaihde)
Ylläpito: jkk.info@uta.fi
Muutettu: 8.3.2018 10.18 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti