Sisältöön
tampereen yliopisto: kirjasto: e-uutiset:
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopisto Tampereen yliopiston kirjasto

» Takaisin E-aineistouutisten listaukseen

Suomenlaki.com - uusi aineisto käytössä

Suomenlaki.com on juridisen tiedon hakupalvelu, joka sisältää Suomen voimassa olevan lainsäädännön, esityöt, oikeuskäytännöt  ja yli 60 juridiikan perusteosta e-kirjana, mm. Hallintomenettelyn perusteet, Immateriaalioikeuden perusteet, Sopimusoikeuden perusteet ja Työoikeuden perusteet. E-kirjat löytyvät kohdasta: Kirjat. Klikkaamalla kohtaa: Näytä lisenssiin kuuluvat verkkokirjat, saat näkyviin Tampereen yliopiston käytössä olevat e-kirjat. Palvelun kirjat luetteloidaan myös Tamcatiin.

Hakusivulta löytyvät osiot: Lainsäädäntö, Esityöt, Oikeuskäytäntö, Kirjat. Kaikki -osiossa hakusana löytää tulokset kaikista edellä mainituista osioista samanaikaisesti.

Palvelussa on käytettävissä Oma salkku, johon voit valita haluamaasi aineistoa ja ryhmitellä sitä omavalintaisten otsikoiden alle. Henkilökohtaisen salkun saat käyttöösi kirjautumalla palveluun ja luomalla oman salasanasi hakusivun Oma salkku osiosta.

Voit tilata säädösmuutokset, vireille tulleet hallituksen esitykset, valiokuntamietinnöt ja uusimmat oikeustapaukset sähköpostitse hakusivun kohdasta: Säädös- ja tapausseuranta. Saat tiedon heti kun valitsemallasi oikeudenalalla on jokin muuttunut. Ilmainen Suomen Laki -kirje sisältää vain itse valitsemasi, sinulle oleelliset muutostiedot.

Suomenlaki.com palvelun etusivu tarjoaa juridiikan alan ajankohtaisia uutisia, kommentteja, kolumneja ja tietoa tapahtumista. Voit myös tilata sähköpostiisi etusivulta kerran viikossa ilmestyvän maksuttoman Juristikirjeen.

Voit tulostaa minkä tahansa dokumentin. Huom.  tulosta-painikkeella komento tulostaa dokumentin/kirjan kokonaisuudessaan. Kun haluat tulostaa vain osan tekstistä, maalaa  teksti hiirellä ja valitse hiiren kakkospainikkeella tulosta, ja sieltä tulosta valinta.

Palvelun tarkempi kuvaus ja  hakuohjeet

 
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
Ylläpito: kirjasto@uta.fi
Muutettu: 7.5.2012 14.33 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti