Sisältöön
tampereen yliopisto: kirjasto: e-uutiset:
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopisto HUMANIKA TERTIO Tampereen yliopiston kirjasto

» Takaisin E-aineistouutisten listaukseen

Suomenlaki.com - uusi aineisto käytössä

Suomenlaki.com on juridisen tiedon hakupalvelu, joka sisältää Suomen voimassa olevan lainsäädännön, esityöt, oikeuskäytännöt  ja yli 60 juridiikan perusteosta e-kirjana, mm. Hallintomenettelyn perusteet, Immateriaalioikeuden perusteet, Sopimusoikeuden perusteet ja Työoikeuden perusteet. E-kirjat löytyvät kohdasta: Kirjat. Klikkaamalla kohtaa: Näytä lisenssiin kuuluvat verkkokirjat, saat näkyviin Tampereen yliopiston käytössä olevat e-kirjat. Palvelun kirjat luetteloidaan myös Tamcatiin.

Hakusivulta löytyvät osiot: Lainsäädäntö, Esityöt, Oikeuskäytäntö, Kirjat. Kaikki -osiossa hakusana löytää tulokset kaikista edellä mainituista osioista samanaikaisesti.

Palvelussa on käytettävissä Oma salkku, johon voit valita haluamaasi aineistoa ja ryhmitellä sitä omavalintaisten otsikoiden alle. Henkilökohtaisen salkun saat käyttöösi kirjautumalla palveluun ja luomalla oman salasanasi hakusivun Oma salkku osiosta.

Voit tilata säädösmuutokset, vireille tulleet hallituksen esitykset, valiokuntamietinnöt ja uusimmat oikeustapaukset sähköpostitse hakusivun kohdasta: Säädös- ja tapausseuranta. Saat tiedon heti kun valitsemallasi oikeudenalalla on jokin muuttunut. Ilmainen Suomen Laki -kirje sisältää vain itse valitsemasi, sinulle oleelliset muutostiedot.

Suomenlaki.com palvelun etusivu tarjoaa juridiikan alan ajankohtaisia uutisia, kommentteja, kolumneja ja tietoa tapahtumista. Voit myös tilata sähköpostiisi etusivulta kerran viikossa ilmestyvän maksuttoman Juristikirjeen.

Voit tulostaa minkä tahansa dokumentin. Huom.  tulosta-painikkeella komento tulostaa dokumentin/kirjan kokonaisuudessaan. Kun haluat tulostaa vain osan tekstistä, maalaa  teksti hiirellä ja valitse hiiren kakkospainikkeella tulosta, ja sieltä tulosta valinta.

Palvelun tarkempi kuvaus ja  hakuohjeet

Kalevantie 5
33014 Tampereen yliopisto