Sisältöön
tampereen yliopisto: kirjasto:
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopisto Tampereen yliopiston kirjasto

» Takaisin etusivulle

Minna Niemi-Grundström johtamaan Tampereen yliopiston kirjastoa 1.9. alkaen

Tampereen yliopiston hallitus on valinnut yliopiston kirjaston johtajaksi FL, HM Minna Niemi-Grundströmin. Niemi-Grundström siirtyy tehtävään Tampereen teknillisestä yliopistosta, jossa hän on toiminut kirjaston johtajana vuodesta 2011. Aikaisemmin Niemi-Grundström on toiminut Nokia Oyj:ssä tiedonhallinta-asiantuntijana sekä tiedonhallintatiimin operatiivisen toiminnan johtamistehtävissä ja kehittämisprojektien vetäjänä.

Minna Niemi-Grundström on koulutukseltaan filosofian lisensiaatti ja hallintotieteiden maisteri. Hän on Tampereen yliopiston kasvatti ja on opiskellut kotiyliopistossaan sekä yleistä kirjallisuustiedettä että hallintotiedettä, informaatiotutkimusta, julkisoikeutta, valtio-oppia ja finanssihallintoa.

– Tuntuu hyvältä tulla Tampereen yliopistoon, koska tiedän, että täällä kirjastopalveluja arvostetaan ja ne on resursoitu hyvin, Niemi-Grundström sanoo.

– Kirjaston tehtävänä on olla mukana myös yliopiston tutkimuksen kehittämisessä ja ymmärtää kansainvälisiä kehitystrendejä ja julkaisutoiminnan muutoksia. Hyvät kirjastopalvelut voivat olla kansainvälinen kilpailuvaltti, kun rekrytoidaan uusia opiskelijoita ja tutkijoita Tampereen yliopistoon.

Tampereen yliopiston kirjasto tarjoaa tieto-, opetus ja julkaisupalveluita tutkijoille, opettajille, opiskelijoille ja yliopistosairaalalle sekä muille tieteellisen tiedon tarvitsijoille. Kirjasto on yksi yliopiston kolmesta erillisyksiköstä ja se toimii kahdella kampuksella. Vakituiseen henkilökuntaan kuuluu noin 70 henkilöä.

– Haluan jatkaa kirjaston palvelujen kehittämistä kiinteässä yhteistyössä muun yliopistoyhteisön kanssa, niin että eri asiakasryhmien tarpeet huomioidaan jatkossakin, Niemi-Grundström toteaa.

Tampereen yliopiston kirjasto

 
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
Ylläpito: kirjasto@uta.fi
Muutettu: 30.8.2013 11.16 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Tutkimus
Opiskelijaksi
Ajankohtaista
Yhteistyö ja palvelut
Yliopisto

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Rehtoriblogi
Tampere3

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainvälisen koulutuksen keskus
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
Opiskelijan työpöytä

SÄHKÖISET PALVELUT
Andor-hakupalvelu
Uusi lainasi
Intra
Moodle (learning2)
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti