Sisältöön
tampereen yliopisto: kirjasto: palvelut: tilat ja laitteet:
Tampereen yliopiston kirjastoTampereen yliopisto HUMANIKA TERTIO Tampereen yliopiston kirjasto

Kopiointi ja tulostus pääkirjastossa

Kirjojen ja lehtien yms. kopiointiin tarvitaan aina kopiokortti. Tulostaminen on mahdollista sekä kopiokortilla että opiskelijan tulotuskiintiöön Linnassa pääkirjaston 3. kerroksen oppimiskeskuksen koneilla.

Juveneksen kopiokoneet sijaitsevat pääkirjaston 1. ja 3. kerroksessa sekä Hiljaisessa lukusalissa 2. kerroksessa. Koneet toimivat ladattavilla kopiokorteilla, joita voi ostaa kirjaston asiakaspalvelupisteistä ja yliopistolla olevista Juveneksen toimipisteistä. Kopioiden hinnat löytyvät kirjaston palveluhinnastosta.  3 kerroksen oppimiskeskuksen koneilta on mahdollista tulostaa opiskelijoiden tulostuskiintiöön tulostushuoneessa sijaitsevaan ns. värikopiokoneeseen.

Lue lisää...

Kopiointi ja tulostus Humanikassa

Juveneksen kopiokoneet sijaitsevat kirjaston 1., 2. ja 3. kerroksessa. 1. ja 2. kerroksen koneet toimivat ladattavilla kopiokorteilla, joita voi ostaa yliopistolla olevista Juveneksen toimipisteistä ja kirjaston asiakaspalvelusta. Kopioiden hinnat löytyvät kirjaston palveluhinnastosta. Tietokoneiden tulosteet ohjautuvat oletusarvoisesti saman kerroksen kopiokoneelle.

HUOM: 3. kerroksen kopiointikoneelta voi tulostaa ainoastaan opiskelijoiden tulostuskiintiöön. Lisätietoa opiskelijoiden tulostuskiintiöstä.

Värikopiot ja -tulosteet

Värikopiokone ja -tulostin sijaitsee 1. kerroksessa.

2. ja 3. kerroksen mikroilta voi myös valita väritulostuksen valitsemalla tietokoneen tulostusvalikosta kohdan ”Ricoh MP C2550 Color - 1.krs”.

Väritulosteesta ja -kopiosta veloitetaan kopiokortilta neljä sykäystä A4 koosta. Värillisen A3 tulosteen hinta on kahdeksan sykäystä.

Skanneri (1) sijaitsee kolmannessa kerroksessa.

PDF-ohje esim. opinnäytteen muuttamiseksi pdf:ksi

Lue lisää...

Kopiointi ja tulostus Tertiossa

Asiakkaiden itsepalvelukäyttöön on kaksi kopiokone/verkkotulostinta. Värillisten kopioiden ja tulosteiden ottaminen on mahdollista lainaustoimiston vieressä olevalla koneella. Väritulosteesta ja -kopiosta veloitetaan kopiokortilta neljä sykäystä A4 koosta ja värillisestä A3 tulosteesta kahdeksan sykäystä. Kopiokortteja myydään lainaustoimistossa. Kortit käyvät kaikkiin yliopiston tiloissa oleviin kopiokoneisiin. Katso kopiokorttien hinnat. Terveystieteiden osastokirjaston oppimiskeskuksessa on myös mahdollista käyttää yliopiston kiintiötulostusta. Tätä varten on oma tulostin.

TAYS:n henkilökunta saa käyttöönsä kopiokortin kirjaston lainaustoimistosta esittämällä kuvallisen henkilökuntakorttinsa. Kortti pitää palauttaa lainaustoimistoon heti käytön jälkeen. Kortilla saa myös tulostettua alakerran asiakaskoneilta.

Tampereen yliopiston ja Tampereen yliopistollisen sairaalan henkilökunta voi tilata artikkelikopioita Tampereen yliopiston Terveystieteiden osastokirjaston kokoelmaan kuuluvista lehdistä. Kopiot toimitetaan PDF-tiedostona sähköpostiin, paperikopiot sisäpostissa. Artikkelikopioiden hinta on 0,50€/sivu ja tulosteiden 0,25€/sivu. Värillisten kopioiden hinta on 0,60€/sivu.

Lomake kopiotilauksia varten

Lue lisää...

 
Kalevantie 5
PL 617
33014 Tampereen yliopisto
Ylläpito: kirjasto@uta.fi
Muutettu: 12.5.2015 13.40 Muokkaa

Tampereen yliopisto

Tampereen yliopisto
03 355 111
kirjaamo@uta.fi


KARVI-auditoitu HR Excellence in Research

YLIOPISTO
Esittely
Opiskelijaksi
Opiskelu
Tutkimus
Yhteistyö
Yksiköt
Yhteystiedot

AJANKOHTAISTA
Aikalainen
Avoimet työpaikat
Opiskelijablogi
Rehtoriblogi
» lisää ajankohtaisia

PALVELUT
Aktuaarinkanslia
Avoin yliopisto
Hallinto
Kansainväliset asiat
Kielikeskus
Kielipalvelut
Kirjaamo
Kirjasto
Liikuntapalvelut
Viestintä
Tietohallinto
Tutkimuspalvelut
Täydennyskoulutus
Yhteiskuntatieteellinen tietoarkisto
» lisää palveluita

OPISKELU
Opetusohjelma
Opinto-oppaat
» lisää palveluita opiskelijalle

SÄHKÖISET PALVELUT
Intra
Moodle (learning2)
Nelli
NettiOpsu / NettiRekka
NettiKatti
Sähköinen tenttipalvelu
TamPub
Tamcat
Office 365 webmail
Utaposti webmail
Wentti